USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Кронування дерев у Луцьку перевірить екоінспекція

17 Березня 2017 14:21
Чи були підстави кронувати дерева для омолодження, зрізаючи більшість гілок, будуть перевіряти спеціалісти. Якщо для цього не було необхідності, обіцяють покарати замовників або виконавців робіт.

Про це йшлося під час брифінгу заступників міського голови сьогодні, 17 березня.

Заступник Юрій Моклиця зазначив, що тип кронування, який використали на вулиці Грушевського, є допустимим і передбаченим на такий стан дерева. Для того, аби дерево знову почало рости, залишають стовбур і кілька гілок – все інше зрізають. Такий тип кронування, в результаті якого відрізають сухі гілки, називається охолоджувальним.
Проте, зі слів Моклиці, на проспекті Перемоги ситуація була дещо інша. Мовляв, є сумніви в тому, чи була необхідність настільки пиляти гілки.

ЧИТАТИ ЩЕ: У ЛУЦЬКУ ПІСЛЯ КРОНУВАННЯ ДЕРЕВ ЛИШИЛИСЯ ТІЛЬКИ СТОВБУРИ

«Підготував лист на екоінспекцію, аби вони дали висновок про те, чи були підстави для такого типу кронування. В залежності від висновку, будуть застосовувати міри до виконавців чи замовників», - пообіцяв Юрій Моклиця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Иван Показати IP 17 Березня 2017 15:13
Таффарищщ Мокрица ну уж явно защищает интересы некомунального хозяйства. Это легко: сплавить подчинённые ему хозяйства, снять с себя ответственность и обязательства и всю деятельность переключить на тендерную основу. Данный профессор Мокрица видно сильный шпециалист в плане подрезки кустов и деревьев. Пора его назначить дирехтором совхоза - там он наверно более будет реализован
не смішно до Иван Показати IP 18 Березня 2017 01:16
Іван! Ти - кацап?
бе-е Показати IP 17 Березня 2017 17:10
Можливо при обрізці повинні бути присутніми спеціалісти? Моклиця повинен був знати ,що первинна курка ,а потім уже яйце
А2А Показати IP 17 Березня 2017 17:13
Працівники комунального підприємства "Парки і сквери", більше відомого широкому загалу як "зелене господарство", безмежно вдячні ПРОФІЛЬНОМУ заступнику міського голови Юрію Моклиці за те, що НЕ СПРОМІГСЯ привітати їх з професійним святом - Днем комунальника. Єдиний день в році, коли згадують, хвалять і визнають потрібними двірників, сантехніків, прибиральників та інших працівників сфери комунального обслуговування, в тому числі , до цього року, і озеленювачів. Тих, чию роботу досить часто і не видно, але чиїми стараннями Луцьк стає КВІТУЧИМ. Ніхто з колективу сьогодні НЕ БУВ запрошений на урочистості, ніхто не заслужив подяки, не заслужили навіть згадки. Такого відношення не було за всі роки існування підприємства.
Анонім до А2А Показати IP 17 Березня 2017 17:47
Ви знаєте що таке моклиця,чи мокриця- правильно?То що можна від нього хотіти.
До Моклиці особисто. Показати IP 17 Березня 2017 20:25
Шановні "професіонали" Моклиця та Гламазда (да - да Гламазда!!! ).За Вашими діями (особливо з 2017 року) стежать тисячі лучан!!! Відверто видно, як ви продвигаєте потрібних людей на тендери, навіть не боїтеся до них їздити на поклон (як цинічно!!!). Єдине питання, невже ви такі впевненні у своїх "діях"?????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus