USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцьк придбає мульчер для очистки парку від чагарників

22 Серпня 2017 13:54
У Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки у Луцьку очистили канали, придбали 30 лавок та засадили візерунками центральну алею парку.

Про це йшлося сьогодні, 22 серпня, під час оперативної наради у Луцького міського голови.

За словами т.в.о директора КП «Центрального парку культури і відпочинку імені Лесі Українки» Богдана Федончука, роботи в парку проводяться як за кошти міського бюджету, так і за кошти підприємців міста.

«У липні-серпні проведено очистку каналів, а саме - розчищено схили каналів та зібрано побутове сміття. Очистка дна від мулу відбуватиметься за рахунок циркулювання води. На очистку каналів передбачено 200 тисяч гривень. Основна частина витрат – це оренда спецтехніки. Вартість послуг екскаватора становить майже 144 тисячі гривень. Для забезпечення постійної циркуляції води в каналіях підприємства встановлено два нових насоси вартістю 300 тисяч гривень», - зазначив Богдан Федончук.

«Також придбано 30 лавочок загальною вартістю 195 тисяч гривень. Їх розмістили вздовж центральної алеї. Дерев’яна частина лавки пройшла спеціальну обробку, яка має захистити деревину від перепадів температури, вологості та прямих сонячних променів. Окрім того, лавочки мають форму, яка зручна для людей із різними захворюваннями хребта», - підсумував директор КП та додав, що цього року вперше повністю засаджена візерунками центральна алея, а також завершена тендерна процедура на закупівлю лісового мульчера. Вартість техніки за договором складає 429 тисяч гривень. Мульчер дозволить ефективно очищати парк від чагарників, а також вирівняти ландшафт парку.

Окрім того, до відновлення алей в парку долучилися підприємці, які встановлять ліхтарі, покладуть бруківку та встановлять лавки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus