USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Львівське сміття у Верховній Раді назвали платиновим

19 Червня 2017 14:52
Львівське сміття перетворилося на "платинове", його везуть на Донбас.

Про це в кулуарах парламенту журналістам сказав голова фракції Радикальної партії Олег Ляшко, пише Газета.

"Я не збираюся приєднуватися до голодування, я і так хороше виглядаю", - сказав Ляшко, коментуючи рішення лідера фракції "Самопоміч" Олега Березюка про голодування.

"Водночас я рекомендую Андрію Садовому виконати свій партійний лозунг: "Візьми і зроби". 11 років мер. Можна було п'ять сміттєпереробних заводів побудувати", - продовжив він.

За словами нардепа, сьогодні львівське сміття знаходять "у партизанських краях".

"Порахуйте, воно - платинове, щоб довезти його зі Львова на Донбас", - заявив лідер "радикалів".

"Львів у кожного завжди асоціюється з кавою, шоколадом, красивими студентками, храмами, вулицями. Не хочу, щоб славне місто Львів асоціювалося зі сміттям", - сказав нардеп.

Як повідомлялося, влада Львова попросила Кабмін визнати місто зоною екологічного лиха через проблеми з вивезенням сміття. Станом на 19 червня у Львові накопичилося понад 8,5 тисячі тонн відходів, які нікуди вивезти.

Варто додати, львів’яни через невивезене сміття неодноразово перекривали дороги у місті. Проблеми з вивозом сміття у Львові тривають з травня минулого року. Тоді стався обвал відходів на головному міському звалищі в селі Великі Грибовичі. Загинули четверо людей. Полігон закрили. Зауважимо, що винним у справі Грибовицького сміттєзвалища суд визнав міського голову Львова Андрія Садового.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 19 Червня 2017 19:22
РадиКал тролить самонеміч, а вінницькій вундеркінд в стороні сміятися... Але жодному в голову не прийшло (бо треба її мати), що за обіцянки потрібно колись відповідати. Це як надпис над дверима: "Не завжди так буде"! Чомусь самонеміч співчуття не викликає, шкода Львів'ян що вірять брехунам. Мабуть вся країна така - "вадінтур".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus