USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Горохівщині викинули фуру львівського сміття

24 Березня 2017 20:12
Фуру львіського сміття вивантажили 24 березня поблизу с. Мар’янівка Горохівського району.

Про це повідомив депутат Луцькради, укропівець Борис Смаль на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Авто з львівськими номерами, серед сміття пакети львівських підприємств, львівські чеки. Затримати водія не вдалося", - йдетьься в дописі.

Зі слів депутата, сміття вивантажили серед закинутих будівель, там, де рідко бувають люди.

"Щоб попасти в це місце, треба було добре знати дорогу. Висновок: підозрюю, що Садовий і компанія створили мережу інформаторів, які вказують, куди можна везти і де можна розвантажувати. На жаль, в Луцьку є не лише таємні агенти, але й відкриті прихильники. Гнів переходить всі межі. Якщо ми разом не зупинимо цей шабаш, то «львівський правитель» і його «свита» загидять всю Волинь", - зазначив Борис Смаль.
Зазначимо, що сміття, яке збирають на вулицях Львова, після Грибовицької трагедії вивозять по всій Україні. Декілька днів самоскиди з сусідньої області прямували і на Волинь – до луцького полігону твердих побутових відходів. Окрім того, як повідомлялося раніше, сміття зі Львівської області викидали у волинських лісах. Зокрема, його помітили у Ківерцівському районі, намагались висипати під Колками та на Локачинському полігоні.

Автівки з львівським сміттям, яке ось уже кілька місяців активно “розтягують” по Україні, дісталися й до Володимира-Волинського.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, наприкінці січня мер Львова звернувся до влади Луцька, щоб допомогли з вирішенням проблеми львівського сміття.

До слова, нещодавно відходи зі Львова виявили у селі Лісопіль Костопільського району, що у Рівненській області, а на Малашівське сміттєзвалище, яким користується Тернопіль, найняли цілодобову охорону. Причиною такого кроку стало кількаразове несанкціоноване вивезення сміття зі Львова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 24 Березня 2017 20:17
позбирати сміття і вивалити за"овому під дверима його будинку
Анонім Показати IP 24 Березня 2017 20:20
замiсть ато краще би завод по переробцi смiття зробили, так ми дбаем про майбутне скоро все вже знищем. Ми з кожним роком самi собi яму копаем, скоро буде сусiд сусiда вбивати.
Юра Показати IP 24 Березня 2017 20:40
Позбирати сміття і вивалити в центрі Львова перед оперним театром
Вусенко Показати IP 24 Березня 2017 21:43
Привіт від боса
Семен Показати IP 24 Березня 2017 23:02
А хіба не можна просто зафіксувати власника, завантажити на авто, завезти їм під ратушу та примусити за це заплатити? Два-три рази і бажання возити на волинь відпаде назавжди.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus