USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині активісти влаштували суботник навколо озера

19 Березня 2017 23:20
Озерські активісти 18 березня влаштували суботник, пише Район.Ківерці.

З настанням весни, коли зійшов сніг, особливо помітними стали сліди людської неохайності. Багато сміття викидають і зараз. Прикро таке бачити, бо влітку сюди приїздять не тільки з Ківерцівського району, а й з усієї Волині.

Не зважаючи на це, знаходяться люди, яких по-справжньому турбує доля рідного села та його природи. Цієї суботи багато небайдужих, не чекаючи на допомогу владців, зібралося, аби навести лад довкола прибережної смуги водойми.

Акцію підтримали Сергій Міщук, Сергій Федорчук, Володимир Демчук та багато інших. Приємно і те, що до прибирання долучались цілими сімейними династіями. Так, Валерій Міщук прийшов із сином Віталієм та маленьким внуком Максимом, а Василь Бондар з синами Вадимом і Сергієм.

«Ми зробили це, тому що вже набрид увесь цей безлад», - розповідає один з учасників суботника.

Як розповіли організатори, до них долучались і деякі ківерчани, але оскільки не могли зробити це в суботу, то прибирали раніше.

Такі активні громадяни не просто роблять добру справу, а й дають іншим позитивний приклад. За розповідями учасників, один чоловік побачив, що вони роблять і сам взявся до прибирання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 20 Березня 2017 01:12
МОЛОДЦІ!СПРАВЖНІ ПАТРІОТИ СВОГО КРАЮ!
саса Показати IP 20 Березня 2017 22:01
Буде те ж саме,можливо й гірше.чисто не там де прибирають,а там де не смітять

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus