USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині підпалили поле поблизу заправки

3 Квітня 2019 12:48
У Володимирі-Волинському 3 квітня вогнеборці гасили пожежу неподалік заправки.

Неподалік від місця масштабного загоряння знаходиться АЗС, пише БУГ.

Пожежники розповідають, що виїхали на виклик близько 21-ої години 2 квітня.

Пожежа виникла на вулиці Луцькій неподалік автозаправної станції. Вітер роздмухав полум’я, і вогонь став швидко поширюватися по сухій траві. Рятувальники 7 державної пожежно-рятувальної частини ліквідували пожежу швидко.

«Жителі району 5 школи, скажіть, у кого це вистачило розуму палити траву біля заправки? Тим більше в сильний вітер», – написала у Фейсбуці Оля Музичук.

Пожежники розповідають, що випадки спалювання сухої трави фіксують по району вже кілька тижнів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 4 Квітня 2019 16:50
""Жителі району 5 школи, скажіть, у кого це вистачило розуму палити траву біля заправки? Тим більше в сильний вітер», – написала у Фейсбуці Оля Музичук." Тобто будувати заправку в районі школи це нормально,от якби бабахнуло,тільки без жертв,тоді всі заправки позносили біля домів після цього,як вже набрид той сморід і життя в страху

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus