USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На видалення аварійних дерев на кладовищах Луцька витратять майже 200 тис.

8 Лютого 2019 07:00
Видалення аварійних дерев на кладовищах міста коштуватиме 199,8 тисячі гривень.

Про це йдеться у договорі, укладеному 6 лютого між департаментом житлово-комунального господарства Луцької міськради та виконавцем робіт, КП «Луцький спеціалізований комбінат комунально-побутового обслуговування», послуги з видалення дерев на кладовищах міста надаватимуть протягом поточного року.
Розрахунок за послуги здійснюватимуть на підставі підписаних сторонами актів виконаних робіт.

Зауважимо, наприкінці минулого року депутати міськради затвердили програму підтримки підприємства «Луцький спеціалізований комбінат комунально-побутового обслуговування» на 2019 рік. Завданнями програми стали забезпечення більш ретельного прибирання та об’ємного вивезення сміття з територій міських кладовищ та розширення можливості надання своєчасних та якісних послуг, що призведе до збільшення доходів підприємства. У рамках програми 2,7 мільйона гривень у цьому році спрямують на придбання самоскида та катафалка для підприємства. Відповідно до статуту, підприємство займається утриманням та благоустроєм міських кладовищ, місць поховання згідно із встановленими правилами та санітарними нормами, організацією надання послуг населенню по догляду за могилами.

Торік на видалення сухостійних, аварійних та фаутних дерев у Луцьку виділяли понад 485 тисяч гривень.

На послуги з видалення аварійних дерев на міських кладовищах спецкомбінату торік виділяли понад 99 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus