USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Біля Луцька невідомі з дробовика розстріляли сплячого собаку. Відео

30 Листопада 2021 18:08
Поблизу Луцька невідомі на джипі розстріляли з мисливської гладкоствольної зброї сплячого собаку.

Інцидент стався 28 листопада близько 23:30 у селі Гаразджа.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини розповіла очевидиця Юлія Панасюк.

«У неділю, 28 листопада, близько 22.30 я з сусідкою почула постріл із рушниці і дике скавуління пса. На вулицю Піддубцівську, що у селі Гаразджа, під’їхало авто, яке поверталося з лісу. Водій зупинився біля сплячого собаки і з вікна заднього сидіння автомобіля невідомий чоловік здійснив постріл з дробовика, влучивши у ліву передню лапу тварини. Ми вибігли на вулицю і в полі знайшли закривавленого пса. Це безпритульна тваринка, за якою ми доглядаємо, прилаштовували її цуценят, стерилізували її. Собака був весь у крові, з переляканими очима. Ми одразу викликали поліцію, екіпаж якої приїхав досить швидко. Вони (поліція, - ВН) сказали, що це однозначно кримінал за жорстоке поводження з тваринами», - розповідає жінка.

З її слів, одразу після приїзду поліції пораненого собаку відвезли у ветеринарну клініку, де надали першу допомогу. Після цього тварину відправили додому, бо рентгена в цілодобовій клініці не було. Тому на ранок тваринку доставили в іншу клініку, де сказали, що, швидше за все, лапку доведеться ампутувати.
«Переглянувши відео з камер спостереження, нам вдалося з’ясувати, що постріл здійснили з позашляховика сірого кольору марки Great Wall Haval. На жаль, номерні знаки на відео роздивитися складно. Людина, яка перебувала за кермом автомобіля, була одягнена в одяг кольору хакі, схожий на той, який носять мисливці», - каже жінка.
Зі слів Юлії, оскільки собака стікала кров’ю і гаяти не можна було ні хвилини, вона попросила дозволу у працівників поліції негайно доставити тваринку до ветеринара.

«Мені сказали, що зранку зателефонують для подальшого написання заяви. Наступного дня до мене справді зателефонували з поліції, щоправда, лише поцікавилися, чи живий песик. Після цього жодних дзвінків я не отримувала», - каже волинянка.

Натомість, як повідомили у секторі комунікації ГУНП у Волинській області, 28 листопада на лінію 102 надійшло повідомлення від 37-річної мешканки Луцького району про те, що невідомі особи підстрелили собаку. Поліцейські вирушили на місце події, проте тоді із заявницею поспілкуватися не вдалося, оскільки, за її словами, вона перебувала у ветеринарній клініці. За цим фактом розпочали кримінальне провадження за статтею 299 ККУ (Жорстоке поводження з тваринами). Наразі інформацію перевіряють.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 26
Коля Показати IP 30 Листопада 2021 18:13
Той випадок, коли собаки кращі людей.
Версаль до Коля Показати IP 1 Грудня 2021 05:20
Все видно, просто міліція трішки хоче заробити на корпоратив в Версалі
Лучанка Т до Версаль Показати IP 1 Грудня 2021 16:10
Перш, ніж писати дурню, подумай!
Народна прокуратура Показати IP 30 Листопада 2021 18:23
І кінці у воду. Особу стрілка ніхто не впізнає, відео самого пострілу немає, номери авто не встановлені як і можливість ідентифікувати зброю, адже гільза не виявлена. Аналіз руху транспортного засобу по відеокамерах матиме лише непрямий доказ перебування автомобіля в районі вчинення злочину, але не підтверджуватиме вини особи, яка ним користувалась.
Олексій до Народна прокуратура Показати IP 30 Листопада 2021 19:03
Ще може бути свідок який бачив постріл і номер автомобіля. Також гільза і дроби витягнуті із собачки. Аби було бажання у слідчих, які і так уже як видно із матеріалу забрехались. Цікаво було б побачити відео як приїздила поліція і скільки часу спілкувались із заявницею. “Не вдалось поспілкуватись”:) сміх і сором за таких стражів
Народна прокуратура до Олексій Показати IP 1 Грудня 2021 11:45
Не зачаровуйтесь. Як вказано в статті, свідки не запам'ятали номер автомобіля. Гільза, до Вашого відома, зі ствола не вилітає і аж ніяк не може виявитись у тілі собаки. А шріт не дає можливості, на відміну від кулі, ідентифікувати зброю. Ну і маєте рацію, поліція особливо не напружувалась
Лучанка Показати IP 30 Листопада 2021 18:29
Щиро сподіваюсь,що цих НЕЛЮДІВ точно так само розстріляють їхні власні діти)))
Євросоюз Показати IP 30 Листопада 2021 18:42
Автомобілів такої марки, як і поросячого посліду, який перебував за кермом і на задньому сидінні, не так багато. При бажанні можна вирахувати тих викидишів.
Правдолюб Показати IP 30 Листопада 2021 18:48
Поки наші гуманні суди будуть опоавдувать кончених нещасних хлопців, слідуючими будуть люди!!!
Баскервіль Показати IP 30 Листопада 2021 18:49
Чекай на отвєтку !
чел Показати IP 30 Листопада 2021 19:14
Скотобаза , бидло двоноге !
От Показати IP 30 Листопада 2021 19:22
виродки(( хай все зробить коло і повернеться - так само, коли будуть спати отримають так само заряд в кінцівку і відчують той же біль і жах! Не більше і не менше, рівно стільки ж! ТЬФУ!
Че Показати IP 30 Листопада 2021 19:39
... перелом за перелом, око за око, зуб за зуб.
Анонім до Че Показати IP 1 Грудня 2021 12:21
Так! саме так рано чи пізно і трапляється здебільшого..А як має бути? Вдарили по одній щоці - бігом підставляйте другу і ще й будьте вдячні і задоволені? Та йдіть на куй з такою мораллю. Взагалі треба за око - два. Бо не фіг лізти, коли тебе ніхто не чіпає.
собака Показати IP 30 Листопада 2021 20:15
А як же відео за перевищення швидкості ????? Навіть обличчя водія видно!!! А тут - не видно номера. Аж прямо цікаво)))
Іся Показати IP 30 Листопада 2021 20:23
Від щирого серця бажаю, що б ім все вернулось сторицею.. як?? Як так можна??
Крук Показати IP 30 Листопада 2021 20:25
І що - невже ніхто не впізнав машину? Може чийсь сусід - любитель постріляти...
Мольфар Показати IP 30 Листопада 2021 20:58
Коли самі здихатимуть, або дітей своїх возитимуть по лікарнях - нехай згадають того собаку. Карма нехай буде невідворотно.
007 Показати IP 30 Листопада 2021 21:00
Не вже тільки одна камера знімає на всю гаразджу , струмівку ? Можливо засвітились по дорозі на заправці , барі , камера фото фіксації , можливо хтось бачив з сусідів . Добре що те х.... , Що стриляло Косооке і криворуке , і не застрелило собачку . ТВАРИ В ОСНОВНОМ ЛЮДИ
просто додам Показати IP 30 Листопада 2021 21:53
якщо порівняти автомобіль такої марки і співставити дані власника із даними власників зброї - там напевно одна людина і лишиться. Тільки кому це потрібно....
Народна прокуратура до просто додам Показати IP 1 Грудня 2021 11:49
Цього замало, щоб доказати вину стрілка в суді. Наявність можливості зробити постріл - ще не доказ, що людина цей постріл зробила. Вистрілити міг пасажир автомобіля. Та зрештою варіантів для адвоката, щоб рознести таку справу вщент при таких вихідних даних - безліч
Бульба Показати IP 1 Грудня 2021 02:06
Як??? За що?? Чому?? Хто??? А дайте доступ до камер та матеріалів справи активістам!! І озвучте просто їх імена і де мешкають і чим займаються!!!
Анонім Показати IP 1 Грудня 2021 02:45
на моі повідомлення про вбивства тварин і не тільки ніхто не реагує прдовжується не один рік отже є співучасниками узаконили вбивства
надія Показати IP 1 Грудня 2021 02:54
на чергове ел повідомлення про чергового вбитого кота який лежав біля воріт МАУПА прокуратура теж не реагувала
Народна прокуратура до надія Показати IP 1 Грудня 2021 11:50
Ви б ще в НАБУ написали
Поліції Показати IP 1 Грудня 2021 07:38
Шановні, наші гаранти безпеки! Будьте гідними імені Людини - розшукайте негідників і покарайте. Знаючи моживості поліції на сьогодні - це можливо зробити за один день. Не приховайте. Не закрийте очі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus