USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Перед ветсанзаводом у Ковелі встановили блокпост

22 Березня 2017 09:21
Блокпост спорудили перед в’їздом до Ковельської філіії ДП «Укрветсанзавод».

Про це в себе на сторінці у Facebook пише Олександр Філон.

«Другий тиждень блокади Ковельського філіалу ДП «Укрветсанзавод». Не дивлячись на постійні розмови керівництва заводу та місцевої влади про підтримку блокадників, активісти вирішили перестрахуватися. На місці, де тиждень назад лежало менше десятка старих шин, сьогодні – повноцінний блокпост. Два намети, коридор із сотні шин, рукомийники, журнал обліку чергувань, а сьогодні на дорозі, яка веде до пункту пропуску, були встановлені бетонні блоки таким чином, щоб унеможливити розгін автомобілів для прориву через пост», – йдеться в його дописі.

Нагадаємо, як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, у Ковелі через ветсанзавод склалася ситуація SOS: останнім часом завод не працює, а мертвечину везуть і вдень, і вночі. Її не переробляють, а скидають або на території заводу, або в яму, або просто у величезні купи. А все це потрапляє у ґрунтові води, які йдуть по всьому місту. Люди б'ють на сполох.

ЧИТАТИ ЩЕ: КОВЕЛЬЧАНИ ЗАБЛОКУВАЛИ ДОРОГУ ПЕРЕД ВЕТСАНЗАВОДОМ

«Сьогодні навколо проблеми, яка стосується усього міста, об'єднались місцеві жителі, громадські активісти, волонтери, учасники Революції Гідності та ветерани АТО. Сьогодні тут хлопці з Західного Корпусу, волонтерський підрозділ «Вбережу» та активісти Національного Корпусу, а це люди, які мають досвід відстоювання стоїх поглядів та прав. Це вселяє надію. Перемога вже близько», – йдеться у повідмоленні.



Чоловік пище, що вже окреслені головні вимоги протестувальників, які Національний Корпус озвучить 23 березня на позачерговій сесії міської ради. Серед них – зупинити постачання сировини, ліквідувати скотомогильники, утилізувати всю наявну сировину, розробити проект нового заводу з дотриманням усіх правових та ветеринарно-санітарних норм.

«Блокада триватиме, доки ми не отримаємо гарантій щодо дотримання наших вимог», –наголошує Філон.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus