USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Після пожеж Неваду та Каліфорнію накрили снігопади та рекордний холод. Відео

12 Листопада 2020 11:45
З п'ятниці, 6 листопада 2020 року, холодні фронти, що послідували один за одним, принесли в Каліфорнію рекордну температуру і сильний снігопад після декількох місяців спекотної погоди і лісових пожеж в штаті. У кількох районах Невади також були побиті рекорди одноденних снігопадів.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на The Watchers.

У Каліфорнії за вихідні на гірськолижному курорті Сьєрра-ат-Тахо випало в цілому 46 см снігу.

Денні температури впали до +10°.

Національна метеорологічна служба (NWS) прогнозує, що температура буде значно нижчою за середню в регіоні. Можливі заморозки.

"Заморозки вб'ють посіви, іншу чутливу рослинність і, можливо, зашкодять незахищений водопровід", - попередили синоптики.
У сусідньому штаті Невада рекорди одноденних снігопадів були побиті в декількох районах, включаючи Ріно, Карсон-Сіті і Єрінгтон.

На більшій частині території зареєстровані рекордні для цього часу 13 см снігового покриву.

"Зазвичай перший снігопад і відбувається приблизно в середині листопада, але що незвично, так це кількість снігу, що випав», - повідомляє американський телеканал KRNV-DT.

Журналісти відзначають, що в Ріно (Невада) бачили таку кількість снігу тільки два рази в історії до 8 листопада. У регіоні вже близько 130 років ведеться облік. Так що вони вважають це справжнім рекордом.
Зазначимо, з середини серпня на заході США вирували масштабні лісові пожежі. Найбільше від вогню постраждала Каліфорнія і Орегон. Там понад 400 тисяч гектарів земель повністю випалені вогнем. Пожежі знищили тисячі будинків, загинули щонайменше 25 осіб. Десятки зникли безвісти, зокрема, в округах Джексон, Лейн і Марін. Сорок тисяч жителів штату евакуювали.

Пожежі знищили тисячі будинків, загинули щонайменше 25 осіб. Десятки зникли безвісти, зокрема, в округах Джексон, Лейн і Марін. Сорок тисяч жителів штату евакуювали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus