USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Поблизу Луцька знайшли львівське сміття

23 Березня 2017 18:29
Дві вантажівки сміття посеред волинського села. Такий сюрприз сьогодні вранці ошелешив мешканців Городища Луцького району.

Невідомі вночі привезли та висипали на території населеного пункту гори побутового непотребу. Сільський голова Світлана Соколюк каже, що підозрілі вантажівки приїхали зі Львова.

Про це повідомляє Волинська регіональна дирекція НТКУ.

Ми знайшли чеки міста Львова, експрес-накладна, “Нова пошта”, одержувач – Львів. Це докази, що дійсно сміття зі Львова, – повідомила Світлана Сокалюк.

Хто і на яких підставах вивантажив посеред села нечистоти — з’ясовує поліція.

Розповідає слідчий Луцького районного відділення поліції Руслан Давидович: Є сміття, проводимо огляд, будемо опитувати жителів села, хто, що бачив. Про якісь висновки, я думаю, повідомлять вам пізніше.

Зазначимо, що сміття, яке збирають на вулицях Львова, після Грибовицької трагедії вивозять по всій Україні. Декілька днів самоскиди з сусідньої області прямували і на Волинь – до луцького полігону твердих побутових відходів. Окрім того, як повідомлялося раніше, сміття зі Львівської області викидали у волинських лісах. Зокрема, його помітили у Ківерцівському районі, намагались висипати під Колками та на Локачинському полігоні.

Автівки з львівським сміттям, яке ось уже кілька місяців активно “розтягують” по Україні, дісталися й до Володимира-Волинського.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, наприкінці січня мер Львова звернувся до влади Луцька, щоб допомогли з вирішенням проблеми львівського сміття.

До слова, нещодавно відходи зі Львова виявили у селі Лісопіль Костопільського району, що у Рівненській області, а на Малашівське сміттєзвалище, яким користується Тернопіль, найняли цілодобову охорону. Причиною такого кроку стало кількаразове несанкціоноване вивезення сміття зі Львова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Анонім Показати IP 23 Березня 2017 18:43
це привіт від Вусенко
Фигвам Показати IP 23 Березня 2017 19:05
Це Європа!
Садовий Показати IP 23 Березня 2017 19:57
З@срав Львiв, взявся за Украiну
Я не робот Показати IP 23 Березня 2017 21:14
Сказав і зробив. Що зробив? Для кого? Але судитись якщо виженуть буде. Когось нагадує.
Вусата Показати IP 23 Березня 2017 21:57
Привіт вам, лучани, скоро все засмічу!
Садовий Показати IP 23 Березня 2017 23:38
Дорогі сусіди!!! Що маю, тим і ділюся.Можу й продати - 300 гривень за тонну! Налітай, волиняко!
56 Показати IP 24 Березня 2017 11:35
та посадити цьго у....бана садового.в нього шось з головою.заставити його ці кучі зжерти

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus