USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Поблизу Нововолинська скаржаться на огидний запах

17 Серпня 2018 09:57
На Волині люди нарікають на сморід через підприємство «Пан Курчак», пише БУГ.

Так, у соцмережах мешканці Нововолинська та сусідніх населених пунктів активно взялися обговорювати проблему огидного запаху.

«Парфумоване» повітря і хвороби через викиди – на ці проблеми нарікають мешканці Нововолинська, а також жителі навколишніх сіл, які потерпають від щоденного неприємного запаху. Люди не можуть нормально провітрити квартиру, відкрити вікно чи просто посидіти під під’їздом або будинком.

«Вечір, хочеться насолодитись прохолодою після африканської жари, а тут «Шанель&Курчак» так смердить, що аж вже тошнить! І то аж на Святого Володимира! Ну скільки таке вже буде?! Скоро все місто засмердиться тим курчаковим смородом!» – написала у мережі Facebook Галина Рудковська.

Під дописом з’явилося безліч коментарів від мешканців Нововолинська. Жителі скаржаться на бездіяльність влади у вирішенні цієї проблеми.

Олена Колядюк: Місто – це ще те, жити в селі – одне задоволення, особливо в таку пору року, зараз у ніч вікно відкрите навстіж і запах звідти чистий, приємний, освіжаючий! Супер.

Ірина Власюк: Я думала, той сморід вже в моїй голові! Ан-нє! Чайковського задихається!!!

Наташа Вірун: А у нас на Гагаріна тепер не тільки «кава» та «чай» з крану безкоштовні, а ще й «парфумоване» повітря. Оце насолода… тошнить.

Юлія Шевчук: І на Шахтарській теж смердить, фу, це нестерпно…

Світлана Тишковець: Це жах. У мене діти постійно кашляють, лікуємося як завжди в нашій дитячій поліклініці від застуди. Поки одна розумна людина не порадила давати малим протиалергічне і чесати якнайшвидше з цього міста. Тепер обмірковуємо щодо переїзду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анатоль_ БІДЗЮРА Показати IP 17 Серпня 2018 13:31
"Сапег № 5\пан Мартиняк або 5 Каденція" - назва нововолинських парфумів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus