USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Приватне підприємство отримало в користування на 49 років понад три гектари лісів на Волині

11 Червня 2019 20:44
Лісову ділянку площею понад три гектари у Ківерцівському районі передали у користування ПП «ТЕХНОКЛАС ПЛЮС».

Про виділення лісової ділянки йдеться у розпорядженні голови Волинської ОДА.

Виділення ділянки погодили, врахувавши клопотання приватного підприємства «ТЕХНОКЛАС ПЛЮС» від 4 червня та погодження Державного агентства лісових ресурсів України від 31 травня.

З метою використання в культурно-оздоровчих та рекреаційних цілях вирішили виділити у довгострокове тимчасове платне користування терміном на 49 років без вилучення у постійного лісокористувача приватному підприємству «ТЕХНОКЛАС ПЛЮС» лісову ділянку площею 3,3 гектара, яка перебуває у постійному користуванні ДП «Лісомисливське господарство «Звірівське» та розташована у кварталі 54 (виділ 1,2,3,4,8,9,10,11) Мощаницького лісництва Ківерцівського району.

Право довгострокового тимчасового платного користування лісами між названими вище постійним та тимчасовим лісокористувачами оформлять договором, який зареєструють в обласному управлінні лісового та мисливського господарства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Цумань Показати IP 11 Червня 2019 21:36
Чи є Бог на світі???мабуть ні.Побудувавши еко-ресторан за купу міліонів,за рахунок державних коштів Цуманського ЛГ, і потім відати його в оренду на 49 років.Де логіка пана Кватирка (де рентабельність,хто відшкодує ті зусилля які були потраченні вашими ж працівниками,думаю Бондар їх НЕ ВІДШКОДУЄ),я думаю логіка полягає в тому що Вам із Бондаром прийшов пізде..Голова обласної ради пан Палиця,якщо Ви не втрутитися в сферу лісової галузі,то 21 липня Ви замість лісів Волинських,побачите пеньки Волинські,імені Кватирка-Бондара(дрова з яких будуть реалізовуватися за безцінь в смт Олика фірми Бондпря).Слава Україні!!!
Іван Показати IP 11 Червня 2019 21:48
Бондар перед тим як погонять на .. потрохи роздає
Активіст Показати IP 12 Червня 2019 08:21
Прокуратура агов! Покажіть роботу.
Василь з Камінь Каши Показати IP 12 Червня 2019 10:26
В нас в районі теж десятки гектарів лісу в аренді- такі як Бусько Даяна ЛТД , Вовк,Смітюх

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus