USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Села без світла, зруйновані дахи шкіл та повалені дерева: Волинню пронісся ураган. Відео

30 Липня 2020 09:11
Станом на 7 годину ранку 30 липня внаслідок ускладнення погодних умов (дощ, гроза, пориви вітру) через спрацювання системи захисту ліній електропередач знеструмлено 52 населених пункти у п'яти областях України.

Зокрема, світла мемає у Чернігівській області – 23 населених пункти, Рівненській – 13, Сумській – 10, Волинській – 3, Чернівецькій – 3. До відновлення електропостачання залучено бригади обленерго. Про це повідомили у пресслужбі ДСНС.

Як зазначається, у Горохівському районі Волинської області пориви вітру зірвали дахи трьох житлових будинків. Також частково пошкоджено дахи двох житлових будинків, двох господарчих споруд ЦРЛ, будинку культури, двох будівель ЗОШ, будівлі поліклініки, господарчої споруди психіатричного диспансеру, будівлі районного суду та будівлі ремонтної майстерні АТП. Повалено чотири дерева.

У Луцькому районі повалено 12 дерев.

Жертв та постраждалих немає.

Підрозділи ДСНС повалені дерева розпиляли та прибрали. Від ДСНС залучалося 12 осіб та три одиниці техніки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
факт Показати IP 30 Липня 2020 09:59
Впавше на дорогу одне дерево з усіх боків пофоткали - біда чорна, ураган... Може досить вже? Від такої спеки і потім дощу з грозою - завжди такі наслідки де епіцентр! І таке завжди було, є і буде, вже треба звикнути і не жалітись до такої межі як зараз у ЗМІ!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus