USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині запрацював штаб щодо рейдерського захоплення землі

17 Квітня 2018 13:23
Новий оперативний штаб із забезпечення прав і свобод землевласників, землекористувачів та їхніх майнових паїв запрацював на Волині. На першому засідання затвердили посадовий склад.

Засідання відбулося за участю нового голови ОДА Олександра Савченка.

«У нас мають бути активні громадські діячі, принаймні в Київській області таких було багато. Зауважу, що не завжди потрібно, аби збиралися перші особи, можуть і заступники, головне, щоб приходили. Наше перше засідання установче, далі про це ми оголосимо на нашому сайті.

Також між членами групи оперативного штабу варто створити єдиний майданчик для спілкування, для прикладу сформувати зв’язок комунікації через Viber чи іншу систему. Далі, за необхідності будемо збиратися. Звісно, що працюватимуть і робочі групи, на результати роботи яких ми й реагуватимемо. Зокрема, якщо будемо виявляти недобросовісних нотаріусів, то припинятимемо їхню роботу», - звернувся до присутніх Савченко.

Його заступник Сергій Кошарук запропонував долучити до співпраці й комісію з інвентаризації земель, мовляв, саме вільні паї й можуть стати предметом конфліктних ситуацій.

На завершення установчого засідання, присутні затвердили склад штабу: директор департаменту АПК, головний спеціаліст відділу з питань земельних відносин ОДА, начальник головного територіального управління юстиції в області, начальник юридичного управління ОДА, і за згодою: голова постійної комісії облради з питань сільського господарства, продовольства та земельних відносин та керівники ДФС, Держгеокадастру, управлінь Нацполіції, СБУ в області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus