USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Ковелі висаджують алею сакур

29 Листопада 2018 22:58
Сакури висаджують на вулиці Олени Пчілки у Ковелі. У місті незабаром з’явиться ціла алея, повідомили у Ковельські міській раді.

29 саджанців сорту «Роял Бургунді» придбали за кошти міського фонду охорони навколишнього середовища.

Як запевняють спеціалісти фірми, яка і забезпечила посадковий матеріал, уже весною можна буде побачити цвітіння дерев, які адаптовані до наших кліматичних умов.

Працює колектив КП «Добробут». Біля кожної сакури також вони висаджують кущі кизильника блискучого, який згодом сформує живопліт.

На цій вулиці завершуються ремонтні роботи. Тут замінено інженерні мережі, зроблено водовідведення, тротуари та проїжджу частину викладено з бруківки, встановлено нове вуличне освітлення. Ліхтарі прикрасили символікою міста.

Тож незабаром ковельчани зможуть оцінити усі зміни, які відбулись на вулиці Олени Пчілки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus