USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку ліквідували 26 стихійних сміттєзвалищ і висадили липи

9 Квітня 2019 11:36
Починаючи з березня, в Луцьку розпочали роботи з санітарного прибирання міста

Про це йшлося 9 квітня під час оперативної наради в Луцькій міській раді.

Як розповів директор департаменту житлово-комунального господарства міськради Юрій Крась, відповідні роботи проводять організації, з якими було підписано договори в результаті проведених тендерів.

Станом на 9 квітня ліквідовано 26 стихійних сміттєзвалищ, проводиться комплекс робіт із впорядкування та відновлення зелених насаджень, а на полігон у Брищі вивезено 2000 куб. м зметів і сміття.

«Проводиться щоденне механізоване прибирання вулично-шляхової мережі та тротуарів від бруду із залученням спецтехніки. Для забезпечення ручного прибирання газонів, тротуарів, скверів і прибордюрної частини вулиць задіяно 100 працівників», – сказав Юрій Крась.

Окрім того, він повідомив, що працівники КП «Парки і сквери» розпочали роботи щодо впорядкування зелених зон у місті.

Так, вони провели кронування дерев, видалення 18 аварійних дерев, вирізку 4960 кв. м самосіву на вулицях Мамсурова, Ківерцівській, Чернишевського, Глушець, висадку 60 саджанців липи на роздільній смузі на вулиці Карпенка-Карого.

Також розпочалися роботи з квіткового оформлення міста – вже висаджено 11500 штук віоли біля пам’ятників Лесі Українки, Тараса Шевченка та у квіткових вазах на Театральному майдані.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ввв Показати IP 9 Квітня 2019 13:48
Вести штраф як за водіння в нетверезому стані...за викидання сміття у невстановленому місці. бо адекватна людина так не робить.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus