USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Дитячий пляж та «Алея ліхтарів»: нові «фішки» центрального парку

22 Серпня 2017 10:42
Дитячий пляж облаштують у Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки. Окрім того, обабіч алей встановлять оригінальні ліхтарі.

Про це стало відомо сьогодні, 22 серпня, під час оперативної наради у Луцького міського голови.

За словами т.в.о. директора КП «Центрального парку культур и і відпочинку імені Лесі Українки» Богдана Феденчука, біля спортивного товариства «Спартак» та на центральному пляжі міста розчистили територію загальною площею 15 тисяч метрів квадратних. Саме на цьому місті і планують створити дитячий пляж.

Окрім того, у парку встановлять оригінальні ліхтарі.

«Алею ліворуч від центральної облаштують два луцькі підприємці. Тут планують вкласти бруківку та встановлять нові лавочки. Ця алея планується як арт-об’єкт «Алея ліхтарів». Деякі ліхтарі вже встановлені, кожен такий ліхтар буде особливим художнім об’єктом та відображатиме сфери діяльності підприємств міста. Світильники спонсорують більше десяти підприємств», - зазначив Богдан Феденчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus