USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Воротнівському лісництві створили свято для родин Небесного Легіону

17 Жовтня 2017 10:03
Учора, 16 жовтня, у «Лісівничому молодіжному центрі» (ЛМЦ), що діє на базі ДП «Ківерцівське ЛГ» (Воротнівське лісництво), для волинських родин Небесного Легіону лісівники організували справжнє свято. З уроками на лісову тематику, різноманітними конкурсами, майстер-класами, спортивними естафетами, катанням на велосипедах, запашним кулішем.

Про це повідомили у прес-службі Волинського ОУЛМГ

Урок про те, чим живе і хворіє ліс, провів завідувач сектору охорони і захисту лісу ВОУЛМГ Руслан Войцевський. Порцію захопливої інформації про те, з чого у лісі все починається, подарував гостям ЛМЦ головний спеціаліст відділу лісового господарства Володимир Неводнічик. Про фруктовий сад у лісі розповів начальник відділу лісового господарства Борис Бабеляс, про мисливство та його трофеї говорив начальник сектору мисливського господарства Руслан Люшук, а про те, якою буває деревина та що з неї можна робити, – начальник відділу використання лісових ресурсів Григорій Новосад.

На десерт «лісових уроків» була пасіка та «медова» інформація від пасічника Івана Онищука. Найдовшою виявилася зупинка біля будиночка апітерапії. І дорослі, і діти були у захваті від самої думки, наскільки солодко спалося б під гудіння бджіл.

А після смачної вечері діти робили їжачків та букетики з листочків, майстрували шпаківні та годівнички, годували качок, стрибали, бігали, прогулювалися екологічною стежкою та просто щиро тішилися і раділи сонячному осінньому дню у неймовірно гарному воротнівському лісі.

Керівник волонтерського руху «Меценати для солдата» Руслан Теліпський згодом влаштував для маленьких та дорослих гостей Центру перегони на велосипедах, естафети на витривалість, конкурси на кмітливість.



А дітки чемно та голосно за все дякували: і волонтерам, і волинським лісівникам. Коли вже вечоріло і потрібно було повертатися додому, діти – так, як тільки вони можуть робити це безпосередньо і щиро – запитували, чому не можна лишитися тут хоч на кілька днів або чи хоча б повернуться сюди завтра…
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus