USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Якою буде зима на Волині: прогнози синоптиків

24 Листопада 2019 14:48
Українців уже кілька років поспіль лякають найхолоднішими зимами століття. Однак ці прогнози, на щастя, не справджуються. Зважаючи на вартість опалення, фінансові витрати були б для людей непомірними. Та й чи реально передбачити, якою буде погода через місяць чи два?

Синоптики Волинського Гідрометцентру пояснюють, що робити довгострокові прогнози погоди – справа невдячна. Адже в усьому світі найточнішими і найправдивішими є прогнози щонайбільше на 5 днів.

Нагадаємо, нещодавно Волинський гідрометцентр відсвяткував 75-річчя.

Фахівці Гідрометцентру зазначають, що в умовах глобального потепління не може бути аномально холодної зими. Згідно зі спостереженнями метеорологів, середньорічна температура повітря піднялася на 2,5 градуса. На планеті тануть льодовики заввишки 30 метрів. Це – результат антропогенного впливу, адже збільшуються шкідливі викиди в атмосферу. У таких умовах навіть народні прикмети дають збій.

Синоптики заспокоюють волинян: прийдешня зима не надто відрізнятиметься від минулорічної. Холодних і морозних днів не оминути, однак їх буде небагато.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Психопланетарій, Лип Показати IP 24 Листопада 2019 14:59
Оце прогноз. Як 75 років тому говорили балакали. Так і сьогодні говорять. "Вокруг да около", і нічого толком.
Ну а шо такого до Психопланетарій, Лип Показати IP 24 Листопада 2019 20:59
У прийдешню зиму будуть морози, і великі і невеликі, - бо то ж зима. Буде й відлига, а може й не одна, - бо таке буває кожну зиму. Сніг також буде, бо куди ж без нього зимою. А що саме та коли конкретно буде, то ми не знаємо, бо ми ж синоптики, - АЛЕ ЗИМА БУДЕ ТОЧНО!
Читач Показати IP 24 Листопада 2019 19:56
ну і добре, що не буде холодної зими. Платити будемо менше
Шо? до Читач Показати IP 24 Листопада 2019 21:00
Комуналка в рази здешевшає, президент сказав !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus