USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Київ наживо: 2 роки після розстрілу

20 Лютого 2016 11:40
У Києві люди вшановують загиблих на Майдані Незалежності та на алеї Героїв Небесної Сотні (колишня частина вулиці Інститутської), - інформують наші столичні колеги з ТСН.

У центрі столиці нині посилені заходи безпеки. Чимало правоохоронців охороняють будівлі Адміністрації президента, Кабміну, Верховної Ради, аби попередити провокації.

Рівно о 12:00 в Україні відбудеться хвилина мовчання.

11:00. Нині ж бійці батальйону "ОУН" (командир – Микола Коханівський) направляються з-під стін Адміністрації президента до офісу мільярдера Ріната Ахметова біля Міністерства закордонних справ, а також до офісу російського "Сбербанку" – ніби трощити офіси.

Про це повідомляє журналіст "Громадського. ТБ" Богдан Кутєпов, який веде пряму трансляцію.


На Майдані Незалежності людей закликали рухатися до офісу Ахметова.

"Після флешмобу, тобто погрому, запрошую всіх повернутися на Майдан", – закликав виступаючий.

11:15. У Михайлівському Золотоверхому соборі, що поруч із офісом Ахметова почався молебень за загиблими. У храмі перебуває і президент України Петро Порошенко. Людей у собор пропускають лише через металошукачі.

Близько 11:28 активісти дійшли до офіса Ахметова. Почали кидати каміння, вибили кілька вікон. Лунають вибухи петард. Будівлю оточили правоохоронці.

11:33. Після того, як в офісі Ахметова бруківкою розбили кілька вікон, активістів закликали рухатися до відділення російського "Сбербанку" в районі станції метро "Арсенальна". Колона нині рухається до Майдану, аби потім рушити на "Арсенальну".

11:45. Біля Верховної Ради також збираються активісти. Там поки тихо. Біля Кабміну також відбувається мітинг.

12:00. В Україні – хвилина мовчання. 12:20. Активісти прийшли до російського "Сбербанку" поблизу станції метро "Арсенальна". Будівлю оточили правоохоронці. Каміння полетіло в усі вікна банку. Пошкодили також літеру "С" у слові "Росії" на вивісці фінустанови. Рух транспорту на вулиці перекритий. Нікого з радикально налаштованих активістів не заарештовують.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 20 Лютого 2016 13:27
Идиоты
АС Показати IP 20 Лютого 2016 15:37
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus