USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

НАБУ обшукує офіс «Богдан Моторс»

24 Липня 2019 13:27
Детективи Національного антикорупційного бюро в середу обшукують офіс корпорації «Богдан Моторс» на Рибальському півострові в Києві. Про це повідомило джерело «Інтерфакс-Україна».

«Обшуки відбуваються в рамках так званої справи Укрексімбанку, – повідомило джерело.

Інше джерело повідомило, що обшуки відбуваються також і в банку.

У корпорації підтвердили факт проведення обшуків у київському офісі і вкотре назвали їх політично мотивованими, заявивши про повну необґрунтованість обвинувачення.

У «Богдан» пояснили, що йдеться про реструктуризацію кредиту, яка була відкритою.

«Кредит брався для будівництва заводів, але в умовах катастрофічного обвалу авторинку, фінансової кризи, девальвації гривні, відсутності держпідтримки та фінансування. Це призвело до того, що компанія була не в змозі обслуговувати кредит, і банк пішов назустріч», – сказали в корпорації.

АТ «Автомобільна компанія «Богдан Моторс» об’єднує виробничі активи одного з провідних українських автовиробників – корпорації «Богдан» (автобусно-тролейбусний завод у Луцьку і завод легкових авто в Черкасах).

На початку липня колишній перший заступник секретаря РНБО та фігурант розслідування про розкрадання в «Укроборонпромі» Олег Гладковський повернувся на роботу керівника корпорації «Богдан».

Також повідомлося, що Олег Гладковський був почесним консулом Сейшельських островів, а через цю дипустанову проводилися оборудки задля уникнення сплати податків з придбаних за кордоном картин. Раніше йшлося про те, що фірма Гладковського отримала півмільярда за таємними угодами.

Олега Гладковського журналісти називали другом Петра Порошенка і «смотрящим за оборонкою».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus