USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Як розслідуються злочини проти Майдану. ІНФОГРАФІКА

21 Лютого 2016 08:00
Загальний обсяг кримінальних проваджень у розслідуваних "справах Майдану" становить 2300 томів, до роботи з пошуку доказів та притягнення до відповідальності винуватців трагічних подій задіяно 34 слідчих Управління спецрозслідувань Генпрокуратури.

Про це повідомили в Українському кризовому медіа-центрі, експерти якого склали інфографіку поточного стану розслідування злочинів, скоєних під час Революції гідності, - інформує Українська Правда.

Згідно з даними експертів, за два роки з подій на Майдані проведено понад 9,5 тисяч слідчих дій та допитано майже 6 тисяч свідків та потерпілих, призначено понад 1800 експертиз.



Раніше президент Петро Порошенко заявив, що слідчі у справі розстрілів на Майдані "знають замовників, організаторів та виконавців, мають відповідні докази, встановили роль і місце кожного у злочинній змові".

З його слів, винесено 18 обвинувальних вироків проти 26 осіб, 84 справи вже розглядаються в судах, ще 11 передані до суду, у 63 провадженнях триває досудове розслідування.

16 осіб утримуються під вартою в СІЗО, із них 5 "тітушок" та 6 співробітників "Беркуту": 5 "беркутівців" підозрюються у вбивствах, 1 - у побитті. Загальна кількість осіб, яким повідомлено про підозру – 282.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
СЛОВ'ЯНИ Показати IP 21 Лютого 2016 23:01
БЕРКУТ герої . . . Вони знали що таке буде . . . Вони просто робили свою роботу . . . .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus