USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

ДТП на Набережній: вщент п'яний водій ледь не злетів у кювет. Відео

20 Листопада 2016 00:59
П'яний водій буса Mercedes Sprinter, рухаючись вулицею Набережна, під час повороту на вулицю Ковельську не обрав безпечної швидкості внаслідок чого авто «вилетіло» на бордюр та збило відбійник. Лише це врятувало автомобіль від того, аби він не злетів на берег річки Стир.

Аварія трапилася опівночі 20 листопада.

Авто в результаті виявилося заблокованим та нездатним з'їхати назад. Нетверезий водій не мав при собі ані водійських прав, ані документів на авто. Ба більше, ледве розмовляючи, горе-шофер навіть просив випадкових очевидців сісти за кермо авто, яке втрапило в аварію.

Разом із водієм в автомобілі знаходилася пасажирка. На щастя, ніхто не постраждав. Як пояснила дівчина, юнак вирішив "посвяткувати", а опісля дійства на робочому автомобілі сам зголосився порозвозити друзів додому. Проте благополучно дістатися до власного дому йому не вдалося.

На місце приїхали патрульні. Винуватець ДТП відмовився від проходження тесту на вміст алкоголю. Водія в наручниках забрали правоохоронці.

Обережно, на відео присутня ненормативна лексика!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Іван Показати IP 20 Листопада 2016 09:34
схоже ми всі дійсно рухаємося до прірви, кожна ск*тина п'яна робить що хоче, вбиває і калічать людей і нічого їм зробити не можуть, влади немає!!!
ЕН Показати IP 20 Листопада 2016 09:49
Ця коза перед тим в Край забігала-ревла на всю стоянку))), а він під самі двері припаркувався, село гуляє!
Проходив поруч... Показати IP 20 Листопада 2016 14:29
Ср*на поліція. Їм звониш, інформуєш що п'яне за кермом тамто тамто, а вони півгодини д*пу свою чухають, а коли вже п'янь біди наробила, тоді вже тільки доїжжають.
Простір Показати IP 20 Листопада 2016 16:10
Людина не винна. Вона купляла товар,який продається в продуктових магазинах. Ось скоштувала цей товар і так ствлося. Можна купити якійсь харчовий товар і по його причині вк*катися. Хіба винна людина що їй таку рідину продали, зївши яку він втратив правильне сприйняття оточуючого простору?
до Простір Показати IP 20 Листопада 2016 18:20
Як не винен? ти що ще не пр**ерезів? Бо змісту в тому що ти написав немає Чи ти вважаєш що є виправдання тому хто сідає за кермо в напівсвідомому стані? Знаєш на що розраховують такі люди. На те що він помаленьку не порушуючи заїде. Але щось не завжди так виходить. А найгірше що скалічить він не своє життя а життя інших. Можливо твого близького чи близького твоїх знайомих. Тоді ти зрозумієш що виправдання тій "людині" немає
Товар до до Простір Показати IP 20 Листопада 2016 21:11
Харчовий продукт, який купляеться в продуктових магазинах повинен бути якісним. Ця людина, скоріше всього, пила якісний алкотавар. Але якісний харчовий товар не спотворює людину. Людина ця хотіла покушати. А за столом було таке їдло, серед якого і те,що називають горілкою. У таких випадках людину наказують не за випадок, а за те,що вона хотіла їсти. Вона їла якісний товар. Якість зїженого спостерігається в якісних діях людини (здоров"ї, поведінці) в оточуючиму середовищі. Цей товар дав можливість людині діяти в площині якості харча.
Самоконтроль Показати IP 20 Листопада 2016 19:13
Я знаю, що живу в державі і потрібно дотримуватись правил дорожнього руху і не вживаю алкоголю , коли їду транспортом. Я не втрачаю самоконтролю над собою . Стараюся дотримуватись Законів, які діють в державі. КОНТРОЛЮЮ САМ СЕБЕ. Ми ж живемо в державі, а не дикі ЛЮДИ! ЛЮДИ ДОБРІ, СХАМЕНІМОСЯ, БО САМІ СЕБЕ ПОГУБИМО. ЛЮДСТВО СЕБЕ ЗНИЩУЄ.
ВОДІЙКА Показати IP 21 Листопада 2016 01:10
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus