USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

ДТП за участю боларда в Луцьку: пробило мотор, постраждав водій

8 Листопада 2016 11:01
У дорожньо-транспортній пригоді за участю боларда постраждав водій мінівена «Фіат».

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили дружина постраждалого.

Болард або «рухомий» стовпчик, який встановили на вулиці Кафедральній регулювати потік транспорту, під час руху авто піднявся та пошкодив днище машини і пробив мотор.

Водій від удару вдарився об лобове скло машини.

Наразі на місці працює патрульна поліція. Деталі – згодом.

Як повідомляло ІА Волинські Новини, така ситуація не вперше трапляється в Луцьку. Так, наприкінці серпня болард пошкодив три автівки, зокрема і автобус з поляками, які завітали до обласного центру Волині.

Нагадаємо, обмежувачі руху на вулиці Братковського встановили перед Днем міста. Проте, проїзд не убезпечили: не встановили "лежачого поліцейського» і попереджувальної таблички, аби мешканці були поінформованими або обережнішими.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Ірина Показати IP 8 Листопада 2016 11:42
місцевій владі нех*р дєлать. ср*ть грошами громади наліво і направо.
Анонім Показати IP 8 Листопада 2016 12:20
кругом посипано пісочком - напевно частенько там дорога маслом поливається...
ще буде біда Показати IP 8 Листопада 2016 13:38
з прибамбасами кості пастухова.людина іде вперед а воно знизу вилазить.хай но той стовпчик крутелику у зад чи двигун влізе .побачим цирк
хто що чикає, той те до ще буде біда Показати IP 10 Листопада 2016 16:18
Принаймі він має бачення, а не копіює когось та прагне щось зробити для міста і мешканців, ще й за власний кошти, а не за бюджетні! А "крутеликі" не такі тупі щоб на них наїзджати, бо мабуть краще інших знають, що цирку не буде!!!
Лучанин Показати IP 9 Листопада 2016 01:04
Нема чого ставати над рухомим стопчиком.Треба зразу проїжати а не ставати над ним!Минулі випадки які були з цим стовпчиком нічого водія не навчили!Не потрібно над ним зупинятись!Зупинився -от і поплатився!що масло з мотора витекло!Це наука і урок для всіх водіїв щоб не ставали над білбордом-бо може спричинити шкоду їхньому автомобілю!
Анонім до Лучанин Показати IP 9 Листопада 2016 08:17
Взагалі-то болард. При чому тут білборд?
старе місто Показати IP 9 Листопада 2016 09:10
стояв знак проїзд заборонено. НЄ, йому плювати на знак, він всерівно їде бо йому все можна, треба на базар вїхати прямо машиною. А машину поставити прямо в дворі замку. Не вийшло то він зірвав той знак і каже що його там не було. Наука для всіх автохамів, нема чого порушувати правила дорожнього руху. Правильно робить міська влада що забороняє вїзд в старе місто. А то самі базарники розвели свинюшник і на владу звалюють все
Таня Показати IP 9 Листопада 2016 17:10
Місцева влада старається зробити добре для свого міста, але не всі люди це розуміють. А особливо, якщо в них дорога іномарка, кучу знайомих, то замість того, щоб по людськи себе поводити і бути уважним за кермом, то ці люди думають, що ім все дозволено, що можна нищити чуже майно, можна хамити і погрожувати. Люди, давайте будемо любити своє місто, відноситися з повагою одне до одного, бути людьми, а не хамами, поважати чужі труди, старання. Ми ж всі хочемо добре жити! Але на хамстві, на кучу знайомих, з кучами погроз в адрес тих, хто старається, щоб іншим добре було - далеко не заїдете Ісус Христос заповідав любити одне одного, бо Він всіх нас любить і терпить! Не забувайте цю заповідь!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus