USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

ДТП на луцькій вулиці забрало два життя. Ще дві людини – у лікарні. ФОТО

3 Березня 2009 12:02
Учора, 2 березня, внаслідок ДПТ, що сталася у Луцьку, двоє людей загинули і двоє травмовані. Про це інформують «Волинські Новини».
Надвечір 2 березня о 20.15 по вулиці Набережній у місті Луцьку навпроти будинку №39 32-річний водій-лучанин, керуючи автомобілем ВАЗ-21070, у якому перебувало три пасажири, рухаючись по вулиці Набережній зі сторони вулиці Шевченка в напрямку вулиці Ківерцівської, не врахував дорожню обстановку, не вибрав безпечної швидкості руху, внаслідок чого виїхав за межі проїзної частини, де скоїв наїзд на електроопору.
За повідомленням старшого інспектора управління ДАІ УМВС України у Волинській області капітана міліції Андрія Владимира, внаслідок ДТП водій та пасажир отримали смертельну травму. Особу пасажира, який загинув при зіткненні, наразі не встановлено, оскільки документів при ньому не було.
Ще двоє пасажирів було травмовано. До речі, вони перебували у стані алкогольного сп’яніння. Наразі обставини та причини ДТП встановлюються, ведеться слідство. 
 
Довідково:
 
Згідно з інформацією ВДАІ у Волинській області, дорожні умови вулиці Набережної такі: вона відноситься до магістральних вулиць районного значення. Ширина проїзної частини – 14 метрів, що відповідає нормативній.
 
Покриття проїздної частини асфальтобетонне, без пошкоджень. На час скоєння пригоди покриття було сухе, температура повітря становила -2 градуси за Цельсієм.
 
Інтенсивність руху на цій ділянці дороги автодороги становить приблизно 2300 авто добу. Згідно з аналізом аварійності, ділянка, де була скоєна дана автопригода, аварійнонебезпечною не являється.
На момент ДТП темна пора доби, проїздна частина освітлюється міською електромережею.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 5 Березня 2009 21:51
могло бути і гірше, якби вїхали в інше авто чи на пішохода... не пяним кататись!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus