USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Ліз на електроопору не один: подробиці загибелі 16-річного волинянина

28 Травня 2020 12:01
16-річний юнак, який загинув від ураження струму, ліз на високовольтну електроопору не один. Проте лише він отримав удар, від якого загинув на місці.

Про це в коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини повідомив голова Цуманської ОТГ Анатолій Дорошук.

Голова ОТГ зазначив, що хлопець – з порядної благополучної сім’ї, в якій п’ятеро дітей. Юнака характеризували як доброго та спокійного.

Місцеві жителі кажуть, що на електроопору ліз не лише він, а ще декілька його знайомих. Проте струм уразив лише одного з них.

Анатолій Дорошук зазначив, що останнім часом все більше дітей займаються небезпечними розвагами, чого робити ніяк не треба. Він закликав дітей бути обережними, а батьків – роз’яснити дітям про смертельну небезпеку, яка може їх очікувати під час таких забав.

Нагадаємо, за останній місяць в лікарні з важкими опіками від ураження струмом опинилися троє підлітків.

Так, 17 травня о 3:00 хлопець 2004 року народження отримав травми внаслідок удару електричним струмом. Це трапилось на даху вагона поблизу залізничного вокзалу у Луцьку. Також у Ковелі 18 травня двоє підлітків потрапили в реанімацію через небезпечні розваги на залізниці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Психопланетарій, Лип Показати IP 28 Травня 2020 13:20
А для чого він туди ліз, з якою метою? Поспорив з друзями, чи вилізе на опору чи ні, а може під впливом алкогольного чи наркотичного спяніння. Одним словом розумна людина чи твереза на опору не полізе.
К.лучанин Показати IP 28 Травня 2020 14:41
..."з порядної благополучної сім’ї, в якій п’ятеро дітей. Юнака характеризували як доброго та спокійного." - Не розумію , при чому тут з порядної сімї? Неначе на опору повинні лазити тільки непорядні та неблагополучні. Голова ОТГ погано знав характер хлопця, лише поверхово , це однозначно. А я додам, що хлопці погано вчили фізику в школі і тему про електричний струм! Вчитель, я впевнений у цьому , на уроках їм говорив про лінії елетропередач. Дітвора не вчить фізику , а батьки не контролюють поведінку дітей -старшокласників , не цікавляться інтересами їх. А потім настає час розплати. Всі живуть у віртуальному світі , у смартфонах, айфонах, у фейсбуці і т.п. Роблять селфі і хизуються екстремальними фотками. Дуже шкода хлопця, який поплатився життям за негідний вчинок.
Цумань до К.лучанин Показати IP 28 Травня 2020 18:16
В ОТГ понад 7 тис населення. Голова має знати все про усіх повністю? Ви бачите що пишете.? Сміх і жах одночасно. Характеристика загиблого чи постраждалого і сім'ї дається завжди якщо ви не знали. Чому він туди ліз знає лише він. Критикувати не час. Покладіть руку на Біблію і скажіть, що ви в цьому житті не скоювали необдуманих вчинків. Соромно.
Игорь Показати IP 28 Травня 2020 18:01
Правильно товарищ разъяснил ситуацию. Надо в школу ходить, а не в танчики гулять!
Н.Н Показати IP 28 Травня 2020 18:05
Мабуть саме ці слова голови ОТГ і характеризують характер. Насправді, перш чим судити про те, чи знав голова характер хлопця, самі зрозумійте, в 16 років характер мабуть і не грає ролі. Тут скоріше зіграла роль допитливість хлопця і його безстрашність перед небезпекою. Мій син, його однокласник, дуже добре розуміє небезпеку і каже що їм неодноразово вчителі розповідали про це на уроках фізики та ОБЖД. Впевнена цей хлопчик Ілля, теж розумів і знав що таке сорум і висока напруга. І батьки хороші, якраз такі, що цікавилися інтересами дітей. Хлопчик був розумний, врівноважений, зовсім не вживав алкоголю... А от що керувало ним, коли ліз в небезпеку, чому в той момент не подумав про небезпеку? Мабуть так і залишиться незрозумілим для всіх. Підлітковий вік і підстрікання друзів зробили свою справу. Ну і надмірний екстрім, викликаний "світовою паутиною", теж зіграє далеко не останню роль в втраті боязні та відповідальності. Відчуття насолоди та захопленості від результату небезпечного селфі, часто вимагає повторення у підлітків.... от тоді здоровий глузд в них і залишається десь дуже далеко. Щирі співчуття батькам.
Ківерчанка Показати IP 29 Травня 2020 00:05
Яка трагедія! Щирі співчуття батькам!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus