USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Львівське правосуддя відправило за ґрати банду, яка два роки тому поцупила у волинянки майже 100 тисяч

2 Червня 2009 17:22
Чотири члени організованої злочинної групи, яка скоїла понад 30 квартирних крадіжок на території Волинської, Львівської та Тернопільської областей, проведуть за ґратами понад сім років. Таким є вирок Стрийського райсуду Львівської області, – повідомляють 2 червня «Волинські Новини».
 
Нагадаємо, 22 листопада 2007 року приблизно о 12.00 члени угрупування з метою крадіжки чужого майна, за допомогою заздалегідь підготовленого предмету для відкривання та пошкодження замків, проникли в квартиру в місті Нововолинську Волинської області, що належала потерпілій громадянці З. Звідти зловмисники таємно викрали гроші обсягом 1,8 тисячі гривень, 17,22 тисячі доларів США, тисячу Євро, золотий ланцюжок з кулончиком та золотий хрестик, загальною вартістю тисячу  гривень, чим спричинили потерпілій матеріальну шкоду обсягом понад 97 тисяч гривень.
Вироком Стрийського районного суду Львівської області в Грицака Віталія та Федоровича Віктора за вчинення низки злочинів засуджено до 7 років 6 місяців позбавлення волі з конфіскацією майна. Окрім того, їхніх «колег» Цаана Миколу та Слюсарука Ігоря за вчинення аналогічних злочинів засуджено до 7 років позбавлення волі та 7 років 3 місяців відповідно з конфіскацією майна, – повідомляє ЗІК.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus