USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На східному узбережжі США горить нафтопереробний завод

24 Червня 2019 08:29
В результаті пожежі на нафтопереробному заводі компанії Philadelphia Energy Solutions знищена установка для алкілування.

Про це повідомляє УНН з посиланням на «Голос Америки».

Збиток, нанесений найбільшому нафтопереробному заводу на східному узбережжі США, негативно відіб’ється на виробництві палива, повідомили в неділю джерела, знайомі з ситуацією.

Можливо, протягом тривалого часу завод буде закрито, повідомило інформагентство Reuters. За останньою інформацією компанії, завод все ще горить.

Компанія Philadelphia Energy Solutions поки не коментує ситуацію.

Заступник глави пожежної служби Філадельфії Крейг Мерфі повідомив на прес-конференції, що причина пожежі залишається неясною.

Нагадаємо, в американській Філадельфії сталася серія вибухів на найбільшому нафтопереробному заводі східного узбережжя США – Philadelphia Energy Solutions Refinery.

Інцидент стався вранці 21 червня. За вибухом послідувала пожежа, яку локалізували через півтори години.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus