USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.50 39.85
  • PLN 9.70 9.86

На Волині пограбували квартиру і вбили 48-річного власника

12 Грудня 2019 13:51
Зловмиснику слідчі повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого п. 12 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України та обрали міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Ще одного співучасника умисного вбивства розшукують, інформує волинська поліція.

У неділю, 8 грудня, чоловіка з ножовими пораненнями за місцем проживання виявила дружина, котра і повідомила про це поліцію.

Трагедія трапилася в квартирі багатоповерхівки в центрі Ковеля. Невідомі нанесли чотири ножові поранення 48-річному місцевому жителю. З помешкання також зникли гроші, понад 8 тис. грн.

Співробітники поліції встановили, що кримінальне правопорушення скоїли двоє місцевих жителів.

Поліцейські затримали 49-річного зловмисника та за процесуального керівництва прокуратури повідомили йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого п.12 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України. Йдеться про умисне вбивство вчинене за попередньою змовою групою осіб. Підозрюваному суд обрав міру запобіжного заходу у вигляді 60 діб тримання під вартою.

Другого зловмисника, 48-річного ковельчанина, правоохоронці оголосили в розшук. Тривають заходи по встановленню його місця перебування та затримання.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 рокі, або довічне позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus