USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині знайшли викрадений автомобіль

5 Вересня 2016 15:49
Поліція знайшла викрадений автомобіль «ВАЗ-2101» у селі Горянівка Ківерцівського району і відкрила кримінальне провадження, повідомляє ГУНП у Волинській області.

Вчора, в обідню пору зловмисник викрав «ВАЗ-2101», який був припаркований поблизу місцевого магазину в селі Горянівка Ківерцівського району. Легковик був незачинений із ключами від замка запалювання в салоні. Про пригоду поліцію повідомив власник автомобіля, 38-річний мешканець району.

Працівники групи реагування патрульної поліції спільно із небайдужими громадянами виявили та затримали автомобіль в одному із сіл району. Угонщиком виявився 37-річний мешканець селища Олика. Чоловік був настільки п’яний, що з’їхав на викраденому авто з дороги в кювет.

Транспортний засіб правоохоронці вилучили та повернули власнику.

Відомості поліція внесла до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення передбаченого статтею 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Сергій Показати IP 5 Вересня 2016 19:27
Пррфесіонали.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus