USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На волинській трасі викрали стовпчики бар'єрної огорожі

21 Червня 2017 20:44
На 90-му кілометрі автомобільної дороги Р-14 Луцьк-Ківерці-Маневичі-Дольськ невідомі викрали стовпчики оцинкованої бар'єрної огорожі.

Дорожники вже звернулися до правоохоронців з проханням про розслідування крадіжки, повідомили у Службі автомобільних доріг у Волинській області.


Зазначимо, що огородження вартістю 26 862 гривні встановили лише в серпні минулого року. Торік на автомобільних дорогах загального користування Волині було викрадено і пошкоджено дорожніх знаків, бар'єрного металевого огородження та інших технічних засобів регулювання дорожнього руху на загальну суму 140 тисяч гривень, які можна було б спрямувати на ліквідацію деформацій і ямковості покриття, поліпшення безпеки дорожнього руху.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
1111 Показати IP 22 Червня 2017 08:59
абсолютно не виправдовую крадіїв, але з наявних фото чітко видно, як ті металеві стовпчики були вкопані. Просто всунули в землю і все - не забетонували, це видно по діаметру ями, яка залишилась. Інтересно, як ця загорожа втримає авто, яке злетить з траси, якщо цей стовп так легко викопати. Плюс питання до дорожників, а важко поставивши цю загорожу, електричною зваркою прихопити гайки, якими кріпиться стовп до відбійника? Крадуть, бо можна легко вкрасти. Ще раз наголошую - абсолютно не виправдовую крадіїв, їх потрібно знайти і покарати. Але питання до дорожників чи підрядників, які ставили даний відбійник, теж є. Нехай бо відповідні органи зроблять перевірку, чи встановлений відбійник по ДСТУ чи є халатність. Бо на окружній біля Жидичина, минулого року з 500-700 метрів відбійника на землі лежало, теж стовпчики покрали. Журналісти - поінтересуйтесь в дорожників, чому вони так недбало ставлять ці відбійники, нехай дадуть інтерв'ю. В 2009-2010 роках в Луцьку кабеля масово крали в підвалах. Як тільки міськвідділ провів роботу з ЖЕКами,і заварили металевими решітками всі двері та вітдушини, то питання знялось. А то дорожники на тяп-ляп поставили, а потім будуть нити, що є загроза життю людей і клянчитимуть з резервного фонду гроші на нові відбійники. ТА НЕ ХАЙ ЗРОБЛЯТЬ В КІНЦІ КІНЦІВ - ТОЛКОВО. А ви журналісти, посприяйте громаді, проведіть кілька розмов з поліцією, дорожниками - не полінуйтесь, а не дай Бог, саме Ви будете їхати по дорозі де такий відбійник і він (відбійник) у випадку ЧП, ВАС не врятує.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus