USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Іваничівщині вилучено майже 2 тонни м’ясопродуктів

23 Вересня 2008 14:20
Факт незаконного переміщення великої партії м’ясопродуктів на території області виявили співробітники волинської податкової міліції. Про це 23 вересня повідомляють «Волинські Новини».
За інформацією офіційного сайту волинських податківців, у ході оперативного відпрацювання автошляхів області на предмет виявлення фактів незаконного переміщення товарно-матеріальних цінностей 16 вересня після опівночі в селищі Павлівка Іваничівського району був зупинений вантажний автомобіль марки «Форд-Транзит».
Оглянувши авто, волинські податківці виявили майже 2 тонни м’ясопродуктів в асортименті. Лучанин, який перебував за кермом затриманого вантажного авто, не надав жодний супровідних документів. Про якість та безпечність для споживачів іноземного товару документальних свідчень теж не знайшлося. Тому транспортний засіб затримали. Вага вилучених з незаконного обігу м’ясопродуктів – 1 910 кілограмів, орієнтовна вартість – 61 тисяч гривень. Перевірка по цій справі триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus