USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

На Волині пов’язали банду, яка продала в сексуальне рабство за кордон півтора десятка жінок

19 Травня 2009 13:59

Волинські правоохоронці затримали учасників організованого злочинного угруповання, які забезпечували ланцюг від вербування до сексуальної експлуатації молодих жінок (18-30 років) у Польщі. Про це «Волинським Новинам» повідомили у прес-службі МВС.
Працівники відділу боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми УМВС у Волинській області припинили діяльність організованої злочинної групи з міжнародними зв'язками. Її учасники з 2007-го по березень 2009 року, втягуючи потерпілих у боргову кабалу та використовуючи таким чином їх уразливий стан, займалися вербуванням та продажем молодих жінок області до польських борделів.
Так, працівники міліції задокументували протиправну діяльність шести учасників ОЗГ, які забезпечували злочинний ланцюг від вербування до сексуальної експлуатації потерпілих у Польщі. Серед них -  три жителі  Волинської області, два власники борделів у місті Рженін Республіки Польща та жительки Миколаївської області.
Встановлено, що підозрювані вивезли за кордон більше 15 молодих жінок, віком 18 - 30 років для залучення до сексбізнесу. За кожну потерпілу вони отримали  від 300 до 500 євро прибутків.
Стосовно учасників транснаціональної злочинної групи порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого частиною 3 статті 149 (торгівля людьми або інша незаконна угода щодо передачі людини, вчинена організованою групою) Кримінального кодексу України.
У результаті проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання організатора групи міліціонери вилучили речові докази злочину, а саме - боргові записки, квитанції пересилання грошових коштів із-за кордону каналами міжнародного зв'язку, ксерокопії закордонних паспортів потерпілих.
Наразі тривають слідчі дії по справі. Вирішується питання щодо накладення арешту на майно та на банківські рахунки організатора ОЗГ на загальну суму 200 тисяч гривень, а також додаткового порушення кримінальної справи за статтею 209 (легалізація (відмивання) доходів, одержаних злочинних шляхом) Кримінального кодексу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Вінстон Показати IP 21 Травня 2009 14:35
Молодці. А банду на 15 років кожному [вирізано - цензура].
BanderaUA Показати IP 23 Травня 2009 17:39
15 років??? Та це для таких ублюдків замало. Довічне строгого режиму, або розстріл.
Алекс Показати IP 14 Червня 2009 14:59
А кто этих сучек заставлял в долг брать? Не уверена, что отдашь - не бери! Эх, побольше бы таких банд, чтобы с теми кредитчиками поработали, которые брали кредиты, не собираясь их отдавать. Не можешь платить за кредитную квартиру - иди сам в бордель или жену-дочку предоставь. Вот это было бы справедливо

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus