USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині стався наїзд, із місця якого водій утік. Пішохід отримав смертельні травми

10 Березня 2009 18:08

Учора, 9 березня, у ДТП, яка сталася в Ратнівському районі Волині, загинув 32-річний чоловік. Про це повідомляють «Волинські Новини». 
Як розповіли в УДАІ УМВС у Волинській області, 9 березня о 07.20 у чергову частину Ратнівського райвідділку зателефонував сільський голова Височненської сільради, який повідомив: на автодорозі Доманово – Самари виявлено труп 31-річного непрацюючого мешканця села Височно.
 
Під час огляду місця події правоохоронці встановили, що на чоловіка скоїв наїзд легковий автомобіль, який із місця пригоди зник.  
 
Завдяки проведеним оперативно-розшуковим заходам працівники ВДАІ з’ясувалося, що 9 березня на автодорозі Вишеньки – Височно – Хлєбово непрацюючий житель села Самари 1982 року народження, керуючи автомобілем марки «Мерседес-Бенц» із білоруською реєстрацією, скоїв наїзд на пішохода, у результаті чого той отримав смертельну травму.
 
Авто доставили до Ратнівського райвідділку міліції. Під час огляду транспортного засобу в його нижній частині виявлено мікросліди наїзду (дрібні частинки, схожі на волосся), а на капоті – відбитки слідів рук.
 
За інформацією інспектора з профілактичної роботи ВДАІ (з обслуговування міста Луцька) майора міліції Андрія Тонконога, у 2009 році на Волині зареєстровано 10 ДТП, із місць яких водії зникли. 7 із них уже розкрито, а 3 залишилися нерозкритими (у селі Струмівка Луцького району, у Луцьку на проспекті Молоді й у Горохівському районі). У двох поки що нерозкритих наїздах загинули люди.
 
Правоохоронці вкотре застерігають, що водіям, які залишили місце ДТП, загрожує, залежно від ступеня тяжкості наслідків, як адміністративна, так і кримінальні відповідальність.

Окрім того, у ці вихідні на Волині трапилося ще одна ДТП. 8 березня в селі Хворостів Любомльського району двадцятирічний мешканець Іванич не впорався з керуванням автомобілем і протаранив бетонну огорожу. Як наслідок, 21-річна пассажирка авто отримала тілесні ушкодження і шпиталізована до Ковельської залізничної лікарні.
Довідково:
За минулий тиждень, з 3 по 8 березня, на дорогах Волині було зареєстровано 6 ДТП, у яких 3-є людей загинуло і 7-ро отримали тілесні ушкодження. Основні причини ДТП – перевищення швидкості водіями та порушення правил пішоходами. Окрім того, у вихідні сталося 2 ДТП й одне незаконне заволодіння.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus