USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині з коштів на будівництво дороги до Євро-2012 «відмили» 2,6 мільйона

17 Березня 2009 19:10
У рамках підготовки України до прийому на її теренах Євро-2012 будується дорога Ягодин – Ковель – Київ, на яку виділяються значні суми бюджетних коштів на цю автомагістраль.  І саме на Волині та Рівненщині знайшлися «спритники», які  2,6 мільйона державних гривень присвоїли, – розповів під час прес-конференції для ЗМІ прокурор області Андрій Гіль. Про це інформує 17 березня репортер «Волинських Новин».
Прокуратура Волині розслідує кримінальна справа стосовно розкрадання державних коштів службовими особами волинського підприємства «Рембуд-плюс» та рівненських підприємства «Юнісеф» і приватної структури, через яку кошти з Волині були перераховані комерційним структурам і зняті готівкою в сумі 2,6 мільйона гривень, – розповів представникам ЗМІ Андрій Гіль.
За словами прокурора Волині, на сьогодні директор ПП із Рівного, через які кошти «відмили», затриманий і арештований, а керівники інших структур, причетних до цієї афери, – у розшуку.
Як зазначив пан Гіль, у результаті проведення низки виїмок банківських документів встановлено, що кошти були перераховані. Але виконано лише частину робіт і постачання матеріалів здійснено не повністю – хоча відповідні угоди підписані.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 17 Березня 2009 21:19
Приписки явление старо!нужно с самого начала прослеживать потоки денег.
Аноніму Показати IP 18 Березня 2009 11:16
Нема смислу, потрібно ловити на гарячсому, коли бабки будуть на руках, а не в банку!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus