USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині засудили «перевертня» в погонах

14 Липня 2013 12:01
У Волинській області шахрай видавав себе за міліціонера. Він пропонував знижки на кредит. 26-річний пройдисвіт приїхав на Волинь із Молдови і ошукав краян майже на мільйон гривень. Повідомляє Слово Волині.

Одягнувши міліцейську форму, він називався співробітником служби безпеки МВС (цей підрозділ бореться із перевертнями (!) у погонах) та пропонував послуги вигідної купівлі-продажу автомобілів. Нещодавно шахрая впіймали.

Як йдеться у повідомленні УМВС України на Волині, 26-річний аферист нелегально приїхав у Україну з Молдови, після того, як утік із в'язниці.

«Він оселився в одному із сіл на Волині, а згодом переїхав до Луцька. У місті винайняв пристойний офіс, пропонуючи послуги купівлі-продажу авто. Як наслідок він заволодів майном людей на суму майже мільйон гривень, а збитки так і не компенсував. Молодикові присудили 8 років в'язниці», - розповіла прес-секретар УМВС на Волині Оксана Блищик.

Із її слів аферист настільки увійшов у роль, що своїм підлеглим у «офісі» навіть виставив «могорич» за те, що, нібито, отримав звання полковника!

Схема була проста: хлопець у формі зустрічав клієнтів, обіцяв автівку за зниженими цінами, брав завдаток і кілька місяців годував обіцянками. Відчувши недобре ошукані пішли в міліцію.

«Бізнес» афериста протримався лише кілька місяців. В УМВС додають, що затримувати шахрая направили «Сокіл» (вони, зазвичай, затримують особливо небезпечних злочинців). «Як з’ясувалося, цей молодик легко втирався в довіру, використовуючи службове посвідчення співробітника служби безпеки міліції на вигадане ім’я. Під час обшуку у нього вилучили документи і форму з погонами полковника, - уточнюють в УМВС.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Кап Показати IP 15 Липня 2013 08:46
Вже в зоні стане генералом!)
Ха-ха Показати IP 15 Липня 2013 09:25
На цей сайт заходжу для "посміяться!!!! Цього муд.....ка вже місяці зо три як затримали. Вкотре, оперативність.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus