USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Під Офісом президента чоловік намагався себе спалити. Відео

26 Лютого 2020 13:08
Сьогодні під Офісом президента України чоловік намагався спалити себе.

Про це у своєму Телеграм-каналі повідомило видання Вісті.

Зазначається, що чоловіка відразу погасили. Поки причини такого вчинку невідомі.

Як повідомив 112 канал, інцидент трапився під час протесту медиків.

Чоловік отримав сильні опіки.
Потерпілому надали першу допомогу правоохоронці, які знаходилися поруч.

Відео підпалу опублікував Іван Проценко. На ньому можна бачити, що чоловіка стрімко охопило полум’я, навколо перебували журналісти з камерами та правоохоронці.

Як пише Телеграм-канал Klymenko Time, чоловіка, який влаштував акт самоспалення, звати Олександр. Він із Новоіванівки Сумської області. За його словами, він став жертвою земельної афери: "Я хочу, аби мене почули. Нікому поганого не зробив. Причина? Безвладдя, корупція...Земля, яку в нас вкрала сільська рада. Нам не дали розпаювати, у нас вкрали документи. Нема закону, у них закон – це гроші. Почуваю себе дуже важко і погано".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Пенсіонер Прокопчук Показати IP 26 Лютого 2020 14:14
Впаяти цьому придурку років так з три чи п"ять за цей вчинок, другий точно так робити не буде. Або якщо другий знайдеться такий самий психічно хворий, то зробить це правильно, щоб вже згоріти, а значить добре налиє на обличчя та волосся бензину та не буде закутуватись в десять штанів і десять курток та щей натягнув на голову шапку. Цілковита показуха, добряче чоловікові заплатили, видно що цей придурок готовився до заходів.
Не пенсіонер до Пенсіонер Прокопчук Показати IP 26 Лютого 2020 18:15
Де ви такі прокопчукі беретесь? Хто вас таких народжує?
Народна прокуратура Показати IP 26 Лютого 2020 15:49
Безвладдя і корупція? А не ви самі й обрали депутатів до сільської ради і сільського голову? А при децетралізації їх повноваження ще збільшаться. Зверніть увагу як "місцеві еліти" протестують проти запровадження дієвого інституту префектів, котрі зможуть відміняти рішення органів місцевого самоврядування. Вони звикли до безконтрольності, адже після втрати прокурором функції загального нагляду рішення органів місцевого самоврядування можна відмінити лише через наш "чесний суд" і то після багаторічної тяганини, якщо пощастить. Але ми така країна: Яценюк ліквідував санстанцію і всі безмежно цьому раділи, а коли зіткнулись з небезпекою епідемії уряд заговорив про необхідність відновлення цього органу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus