USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Півтонни підпільної риби «зловили» посеред вулиці. ФОТО

11 Січня 2012 11:50
У Ківерцях на Волині жінка продавала заморожену рибу прямісінько з кузова вантажного автомобіля. Документів, які би підтверджували якість продукту, у продавця не було.
Про це повідомляють у СЗГ УМВС Волині.
Працівники сектору ветеринарної міліції УМВС Волині, та інспектори головного держуправління охорони, використання та відтворення водних ресурсів і регулювання рибальства на одній із вулиць містечка виявили автомобіль, з якого жінка продавала заморожену рибу.
Продукт насипом лежав на кузові вантажного авто та відпускався покупцям без відповідних супровідних ветеринарних документів, які підтверджують походження, якість і безпеку продукції.

«Доля» риби, вагою 460 кілограмів, вирішиться відповідно до чинного законодавства. Наразі її обмежили в продажі та передали на «відповідальне зберігання».
Щодо власниці продукту, то її чекає покарання відповідно до частини 1 статті 88-1 (Порушення порядку придбання чи збуту об’єктів тваринного або рослинного світу, правил утримання диких тварин у неволі або в напіввільних умовах) КУпАП, яка тягне за собою накладення штрафу від трьох до п’ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян із конфіскацією об’єктів тваринного або рослинного світу чи без такої.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus