USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Шукаючи порушення, даішники штовхали пенсіонера у груди і погрожували

28 Січня 2011 11:09
Мешканця Любешова Олександра Лебича, який їхав із Києва на щойно придбаному автомобілі додому, 15 січня у селі Прилісне Маневицького району зупинили державтоінспектори.
Проте порушень вуличного руху не було і всі необхідні документи у водія були, пише газета Віче 27 січня.
«Півгодини вони протримали нас, а потім один каже, що, мовляв, у вас немає страхового поліса, – згадує чоловік. – Щойно зупинили машину, то один із міліціонерів ліг на багажник, інший розпластався на капоті, а третій підійшов до передніх дверцят, шукаючи будь-яку причину, аби виправдати свої такі дії».
Лебич пояснив, що машина перебуває на тимчасовій реєстрації, тож страхового поліса їм поки що не треба.
Тоді правоохоронець висунув іншу претензію: «У вашій лампочці, точніше у причепі, не горіла лампочка, яка освітлює номер»
«Але ж вона світилася, може, десь на ямку втрапили, і через коливання відійшов якийсь контакт. Зараз я подивлюся і з’ясую, що сталося», – сказав водій.
Через три хвилини освітлення номера було вже у нормі, проте правоохоронці почали складати протокол про адміністративне порушення.
Батько водія Леонід Лебич, який теж їхав в авто, як свідок хотів внести свої пояснення у документ, проте міліціонери не погоджувалися.
Тоді чоловік запитав в автоінспекторів, чому це їхній автомобіль стоїть у темному місці і не обгороджений, як це потрібно, фішками. До того ж він попросив показати маршрутний лист.
«Ти що, не знаєш, що ми можемо тобі зробити», – такими були слова правоохоронців.
Двоє накинулися на чоловіка і почали штовхати його у груди. Лебич-старший впав у сніг, а міліціонери йому пояснили, що у разі незгоди підписувати протокол завезуть його із сином у райвідділ міліції, а там «розборки» продовжаться.
«Я 36 років пропрацював водієм, але такого ще ніде не бачив», – обурювався Леонід Лебич. – У столиці, доки переоформляли автівку, разів 5 змінювалися державні номери, проте там до всього ставилися цивілізовано».
Пенсіонер каже, що маневицькі даішники поводилися наче дикуни у джунглях, і складалося враження, що для них головне було добитися показників роботи, а не порядку на дорозі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Алексей Показати IP 28 Січня 2011 11:24
НОМЕР ЗНАЧКА! ИМЕНА! ТАКИХ НА КОЛ САДИТЬ! ненавижу мусор общества. у нас в стране они - МУСОР
Ря до Алексей Показати IP 28 Січня 2011 12:48
згідний на всі 100 менти взагалі страх втратили
Zheniok Показати IP 28 Січня 2011 11:35
всіх звільнити нах, взагалі обнагліло бидло в погонах
Хохол Показати IP 28 Січня 2011 11:44
Це отприски тієї влади яку вибрали .Далі буде ...Цікаво чи зреагують на це місцеві керівникі ДАІ????Думаю ні.
123 Показати IP 28 Січня 2011 16:44
Манєвицькі - то такі звєрі. Хто з ними на дорозі зустрівся - довіку не забуде. Мені траплялося. Без мзди або набитої морди не роз"їдешся з тим бидлом. А потім ображаються що нормальні люди їх сприймають як бикоту.
102 Показати IP 28 Січня 2011 20:21
таке враження, що головні критерії при відборі гаїшніків - лице, не спотворене інтелектом, кретинизм та олігофренія в стадії дебільності(бо дебіл ще здатний гроші порахувати)....УРОДИ!!!!!!!
Fors Показати IP 29 Січня 2011 23:50
Зборівські (Тернопільська обл.) такі ж гниди.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus