USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

«Смертельне» дерево обірвало подорож луцького мотоцикліста

13 Жовтня 2009 11:44
Останньою стала минула доба у житті 20-річного лучанина. Будучи за кермом мотоцикла «Ява» без реєстраційних документів і номерних знаків, він в’їхав у придорожнє дерево та електроопору, – інформують «Волинські новини».
12 жовтня о 5-й годині ранку на вулиці Глушець у Луцьку мотоцикліст не справився з керуванням і зіткнувся з деревом та електроопорою. Для водія травми, на жаль, були не сумісні з життям. Пасажир мотоцикла, теж 20-річний лучанин, опинився у центральній міській лікарні. Про це повідомив офіційний сайт  волинських правоохоронців.
Днем раніше о 23.30 у Луцьку на вулиці Боженка 33-річний пішохід, житель Рівненщини, не переконавшись у відсутності небезпеки, раптово вибіг на проїжджу частину дороги, поза пішохідним переходом. У результаті на нього «наїхав» автомобіль «ЗАЗ» під керуванням 34-річного лучанина. З тілесними ушкодженнями рівненський гість госпіталізований до центральної міської лікарні.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus