USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

У ДТП на трасі «Київ-Чоп» загинув поліцейський з Волині

23 Квітня 2019 11:05
У дорожнього-транспортній пригоді загинув лейтенант поліції Ківерцівського відділу поліції Віктор Соколюк. Аварія трапилася сьогодні вранці на автодорозі, сполученням «Київ-Чоп», поблизу села Майстрова Новоград-Волинського району Житомирської області. Правоохоронець перебував поза службою, інформує волинська поліція.

Віктор Соколюк прийшов на службу в поліцію у 2017 році. Разом з дружиною виховував 14-річну доньку та 3-річного сина.

ДЯк інформує житомирська поліція, дорожньо-транспортна пригода сталася на 234 кілометрі траси Київ-Чоп, поблизу с. Майстрова Новоград-Волинського району, близько 5.50.

Попередньо встановлено, що водій автомобіля «ДАФ» з напівпричепом, рухаючись у напрямку м. Житомира, на заокругленый ділянці дороги наїхав на лося, який раптово вибіг на проїжджу частину. Після чого керманич вантажівки, 49-річний житель м. Луцька, зупинився та увімкнув аварійний сигнал.

Однак за кілька хвилин потому 35-річний водій автомобіля «Mersedes Sprinter», не впоравшись із керуванням, скоїв зіткнення з припаркованою вантажівкою. У результаті керманич буса загинув на місці пригоди.

Нині там працює слідчо-оперативна група Головного управління Нацполіції в Житомирській області.

Попередня правова кваліфікація - ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває з’ясування усіх обставин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus