USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Луцькому районі – смертельна ДТП: мотоцикліст виїхав на зустрічну й зіткнувся зі Skoda

27 Вересня 2021 10:50
Поблизу села Дерно Луцького району сталася смертельна автопригода.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волині.

Ввечері 26 вересня біля села Дерно зіткнулися мотоцикл та легковик. За кермом мотоцикла Lifan перебував 25-річний житель Луцького району. Мотоцикліст виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з автомобілем Skoda Octavia, під керуванням 25-річного жителя Рівненської області.
Внаслідок ДТП водій мотоцикла загинув.

За фактом летальної автопригоди слідчі розпочали кримінальне провадження.

Цього ж дня, у Ковелі зіткнулися Honda та Volkswagen T5. Попередньо, 30-річний водій Honda, ймовірно, не впорався з керуванням та врізався у відбійник. Після цього транспортний засіб викинуло на зустрічну смугу, де він зіткнувся з автомобілем Volkswagen T5, за кермом якого перебувала 35-річна ковельчанка.

У результаті зіткнення водійка та 35-річний пасажир Volkswagen T5 отримали тілесні ушкодження. Також постраждав і водій Honda.

Окрім того, на автодорозі поблизу села Оленівка Луцького району Volkswagen Jetta на швидкості злетів з дороги та врізався у дерево. Травми отримала 47-річна пасажирка легковика. Її госпіталізували.
А поблизу села Ситниця на Маневиччині внаслідок ДТП постраждала 6-річна дівчина, пасажирка Renault Kangoo. Водій автомобіля, 50-річний лучанин, з’їхав у кювет.

За усіма фактами автопригод з постраждалими поліція розпочала кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Деталі з’ясовуються.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 27 Вересня 2021 11:09
ще один хрустік наробив батькам горя
Коля. Показати IP 28 Вересня 2021 13:19
Добре що не вбив нікого

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus