USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Нововолинську завівся маніяк: три напади на жінок за день

26 Квітня 2017 17:00
Жителі Нововолинська 24-го квітня стали свідками нападів на жінок. Нагадаємо, того ж дня близько 22:10 неподалік ливарного заводу невідомий намагався зґвалтувати жінку, яка поверталася з роботи.

Мешканці шахтарського міста розповіли про ще 2 випадки на жінок трапилися на 15-му мікрорайоні, повідомляє БУГ.

Зі слів свідка, один із нападів трапився неподалік школи №5 біля будинку №21. Громадянка розповідає, що близько 21:45 з балкону почула плач та крик жінки, яка благала, щоб її відпустили. Невідомий тримав свою жертву та повторював: “Кицюню-кицюню, тихо-тихо”. Жінка питала у чоловіка хто він та що хоче від неї.

Свідок подій почала кликати на допомогу, вийшла в під’їзд. На її галас з квартир вибігли чоловіки. Побачивши їх, нападник втік із місця подій та побіг у сторону ливарного заводу. Жінка розповідає, що не змогла розгледіти нападника через погане освітлення.

Журналісти інтернет-видання “БУГ”, отримавши інформацію від свідків, зробили висновок, що цей напад, ймовірно, був першим за вечір 24-го квітня.

Жителька будинку № 26 розповідає, що того ж дня близько 22:00 стала свідком того, як чоловік приставив ніж до горла жінки. Спочатку нападник вимагав від жертви гроші, а потім сказав: ” Хочеш жити – знімай штани”. Так, як події розгорталися біля входу у гуртожиток, де постійно ходять люди, то чоловік втік далі.

Зауважимо, що наступний напад трапився за декілька хвилин після цих подій – близько 22:10. Та тоді чоловік уже не був таким “лагідним” до своєї жертви, адже кинув

потерпілу на траву, вдарив по обличчю і сказав : “Шл*ха, хочеш жити – знімай штани”.

Зауважимо, що відстань маршруту від будинку №21 до ливарного заводу становить близько 1, 5 кілометра.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus