USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку через ДТП на проспекті Перемоги в заторі опинилися десятки автівок. ФОТО

20 Липня 2009 17:49
Дорожньо-транспортна пригода, яка сталася сьогодні, 20 липня, о 16.05 на проспекті Перемоги в Луцьку, спричинила чималий затор. Про це повідомляє репортер «Волинських Новин».
ДТП сталася на розі проспекту Перемоги та вулиці Грибоєдова о 16.05, – розповів водій тролейбуса, який виявився очевидцем пригоди.
За його словами, він зупинив тролейбус на червоне світло перед поворотом із вулиці Грибоєдова. Звідти якраз наліво повертав білий «Фольксваген», як на червоне світло по другій смузі правого боку проспекту Перемоги рвонула іномарка («Пежо» або «Шевроле») кольору «мокрого асфальту». Зіткнення уникнути не вдалося, і сіра автівка протаранила «Фольксвагена».
На щастя, минулося без жертв, але рух проспектом Перемоги виявився суттєво ускладненим. Як наслідок, у заторі опинилися десятки автівок та приблизно з десяток тролейбусів.
Правоохоронці оперативно прибули на місце пригоди та склали протокол.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 21 Липня 2009 09:10
Звідти якраз наліво повертав білий «Фольксваген»... Це часом не машина Р.Крохмаля, начальника міськвідділу?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus