USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку пограбували «Приватбанк». ФОТО (оновлено о 19:40)

2 Лютого 2011 18:32
О 16:15 2 лютого на відділення «Приватбанку», що у Луцьку на вулиці Конякіна, 18а, напали невідомі.

Те, що був скоєний розбійний напад, підтвердив на місці події начальник Луцького міськвідділу УМВС України в області Роман Крохмаль.

«У відділення «Приватбанку» увірвалися невідомі, - сказав Крохмаль. – Кількість нападників і їх особи встановлюються».

Швидше за все, їх було двоє, каже правоохоронець. За його словами, невідомі схопили гроші і винесли їх із приміщення відділення. Яку суму винесли зловмисники – теж наразі невідомо.

Крохмаль повідомив, що зараз у приміщенні перебувають працівники міліції і проводять там оперативно-розшукову діяльність. Працівники відділення знаходяться на робочих місцях.

Станом на 18:00 у приміщення відділення потрапити було неможливо: вхід перегороджений стрічкою. До того ж тут чергували кілька десятків правоохоронців. Вони працювали із собакою.

Біля відділення стояло 4 міліцейські автомобілі.

Працівники сусіднього із банком магазину кажуть, що нічого не чули й не бачили.

Приблизно о 18:10 біля відділення у результаті сутички міліціонери затримали невідомого молодика, який поводив себе неадекватно. Ймовірно, був напідпитку. Правоохоронці повели його у машину і кудись повезли.

Близько 18:30 до місця події прибув директор ВГРУ ПАТ КБ «Приватбанк» Петро Семенюк. Станом на 18:45 він перебував у приміщенні відділення.

Як розповів згодом Петро Семенюк, грабіжники були в масках і з пістолетами.

Вони оглушили охоронця відділення тупим предметом - його у важкому стані, залитого кров"ю забрала швидка.

Увесь напад тривав близько 1-2 хвилин, тож охорона не встигла організувати оборону.

На момент нападу у відділенні було біля семи працівників банку.

Наразі триває інвентаризація, яка має дати відповідь - скільки ж грошей винесли нападники.

Наступного дня, у четвер, 3 лютого відділення банку буде працювати - запевнив Петро Семенюк.

Неофіційно правоохоронці розповідають, що подібні злочини розкриваються важко - судячи з усього, "операція" була ретельно спланована, й зловмисники скоріш усього продумали, як "замести сліди".









ОБГОВОРИТИ ТЕМУ НА ФОРУМ-СТОРІНЦІ

Читайте новини про цю подію:

У Луцьку пограбували «Приватбанк». ФОТО

Грабіжники забули зброю: подробиці нападу на банк у Луцьку

Грабіжники винесли з луцького банку 200 тисяч гривень

Грабіжники винесли з банку у Луцьку не тільки гривні, а й долари та євро

У грабіжників Приватбанку рівненський слід?
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 43
people Показати IP 2 Лютого 2011 19:17
А это все последствия "хорошей" жизни у нас в стране! Чем дальше - тем.....?! :(
Вова Показати IP 2 Лютого 2011 19:37
Шукати треба в банку
Ладомир до Вова Показати IP 2 Лютого 2011 21:08
Угу. Точно свої ж працівники доклали лапу. Дві хвилини то не мало, а багато :) Ідеально за 30 сек.
Hatahama77 Показати IP 2 Лютого 2011 19:54
фоткі уже свіснув;) Але фото кльові) треба тіко, шоби банки влітку бомбили, а то холєра холодно)))
Mirna до Hatahama77 Показати IP 2 Лютого 2011 21:23
;) увага! увага! оголошення! шановні грабіжники, плануйте такі тусовки на літо! бо правоохоронці та журналісти мерзнуть!
Тетяна Показати IP 2 Лютого 2011 20:13
Доки власники банків будуть заощаджувати на безпеці, будуть страждати невинні люди.Охоронника необхідно спочатку навчити ,екипірувати, та постійно здійснювати контроль щоб не послаблювалась увага. Такі злочини не спонтанні, вони готуються певний час і непрофесіоналізм дешевої не кваліфікованої охорони призводить до таких наслідків. Не вина хлопця що постраждав, його не навчили, а на ті зарплати спеціалст не піде.
Ладомир до Тетяна Показати IP 2 Лютого 2011 21:09
Той пес більше "отримує" чим охоронець. Нах воно охоронцю, йому за вредність молока не дають!
Домовичок Показати IP 2 Лютого 2011 20:36
Довели ж людей! Може ці люди не можуть кредит погасити в цьому ж банку??? Оце ж довели!А банкіри не збідніють з людей знімуть! В них квитанція коштує 10 грн! Так їм і треба! Шкода тільки працівників нещасних - тепер їм буде не солодко.
Депутат Показати IP 2 Лютого 2011 21:24
Це все винна банків!!! Обкрадають народ а на охоронні економлять, є Державна служба охорони, яка має пряме відношення до охорони банків, тільки проблема в тому що за озброєного міліціонера банки не хочуть платити, а наймають часну охорону , охоронник якої навть не має права пальцем будь кого зачіпити і без зброї, людський фактор коли в банку є міліціонер з вогнепельною зброєю, то туди вже 10 раз подумають лізти чи ні!!!!!!!!!!!
АнтиДепутат Показати IP 2 Лютого 2011 22:10
Не треба тут ВДСО рекламувати! Хто обкрадає народ? Може то депутати? І звідки Ви пан "депутат" так обізнані про думки злочинців (десять раз подумають), може ви в тємє? Депутат... мля... скорочуєте ментів? Скорочуйте далі, скоро ваші хази будуть бомбити а не банки.
director Показати IP 2 Лютого 2011 22:28
Не може такого бути , щоб ніхто нікого не бачив, на якому авто приїхали і т.д....
director Показати IP 2 Лютого 2011 22:30
Приблизно о 18:10 біля відділення у результаті сутички міліціонери затримали невідомого молодика, який поводив себе неадекватно. Ймовірно, був напідпитку. Правоохоронці повели його у машину і кудись повезли.- ДО ЧОГО ЦЕ??? Йшов собі просто додому якийсь трудяга з 40-го .......
невідомий молодик до director Показати IP 2 Лютого 2011 23:16
Це був я. :-) І я був тверезий. Просто працівники міліції були не в формі і не представились так як положено. Я злякався і подумав щось не те що треба.
Вік Показати IP 2 Лютого 2011 22:34
Кому цікаво введіть в гуглі "Приватбанк форум" - почитайте що люди зі всієї Украйни пишуть (і думають) про цей банк на різних форумах.
Yan Показати IP 2 Лютого 2011 22:38
Це саме бездарне відділення в Луцьку,кожен раз коли заходив робити проплати там завжди якісь проблеми,ніхто нікуди не поспішає,всім на все начхати,от і побачили хлопці.............
No name Показати IP 2 Лютого 2011 22:48
Депутате, яка там в дідька державна служба охорони? Де вона була коли відбулось пограбування? Де своєчасне реагування? Вони дупу свою з крісел піднімуть після 15-20 хв. після виклику, і то в кращому випадку. А хлопчина-охоронець зробив все що зміг. Мої щирі співчуття йому за завданий моральний та фізичний збиток. Таке враження складається, що всім оцим критикам ВН що тут залишили свої коментарі аби тільки привід щоб зайвий раз понасміхатись, ви б краще хоч елементарне співчуття виразили... Це ж люди, такі ж як і ви...
Zorik Показати IP 2 Лютого 2011 22:54
Прикиньте,Це мого братана заламали! Просто йшов мимо ,нікого не чіпав....знайшли крайнього!
кандитат Показати IP 2 Лютого 2011 23:04
Якось вже хтось з коментуючих писав, що як довше постояти в банку,то можна взнати,коли приїдуть інкасатори,коли привезуть валюту,чи є в касі гроші. Перевірено, то є правда. А якщо хтось має певні наміри,то це удвічі реальніше. Але це маленьке відділення. Скоріше за все , хтось з банку проляпався, коли привозять бабло. А там вже своя кухня. І перші чи другі вуха почувши, гарно спланували. Щось не можу пригадати,чи схопили тих профі, що обчистили за 3хв. ювелірний відділ у Вопаці на Киівській.
Колишній працівник. Показати IP 2 Лютого 2011 23:13
Тепер буде досить цікаво тим працівникам цього відділення. Задовбуть. Яка може бути охорона в банку, коли Дубілету жалко грошей на нормальну охорону. В "Привєті" охороник робить будь-яку роботу, але тільки не основні функції охоронника. Хай нормальні зарплати зроблять людям (простим працівникам). А так тільки одне начальство нормально має. А хлопаки молодці. Бажаю їм, щоб їх не спіймали.Далі буде ще більше пограбувань і в геометричній прогресії. будеть збільшуватись.
макс Показати IP 2 Лютого 2011 23:33
в мене мама там рядом в сусідньому магазині робить
мирек Показати IP 3 Лютого 2011 00:03
жалко хлопчика понабирали отставных ментов которые создают вид внутришней безпеки а ребенку хоть бы пугача купили.а так эти дети и охранники и менеджеры а скоро еще заставят клиентам ботинки чистить
1 Показати IP 3 Лютого 2011 00:31
І що камери нічого не записали?
35 Показати IP 3 Лютого 2011 08:05
час вибрали вдало, мiсце- теж.Оперативнiсть свiдчить про поiнформованiсть. Не чужi?
Степан Невідомий Показати IP 3 Лютого 2011 09:00
Банки грабують людей (Приват у цьому - перший), люди грабують банки... Ніби все чесно...
Prostoman Показати IP 3 Лютого 2011 10:19
Гей, а хлопчину повязали то за що?нібито волинська міліція поводиться завжди адекватно?! ми живемо у вільній країні, як хочемо так і поводимось!звільніть Вілллі!
Зиновій Пипка Показати IP 3 Лютого 2011 10:19
Цікаво, а які враження у самих грабіжників? Ну сидять, напевно, пацани курять сигари, рахують кеш, читають коменти, дивляться тб.Чи може вони якісь такі звичайні кумпелі, ніби як нічого не сталося ходять на роботу аби не викликати підозру? Як ви думаєте, вони вже десь поїхали чи десь заховалися в Луцьку?
ПОЗИЦИОНЕР Показати IP 3 Лютого 2011 10:59
Болтовня одна, народ будь бдителен, что бы не получить по голове. А в Банки вас не тащат на аркане, сами выбираете себе судьбу...!!!
AL Показати IP 3 Лютого 2011 11:03
Та все життя таке нікудишнє, і банки і люди і все інше. тому краще їхати з цієї країни і пожити собі спокійно і прекрасно. Тут вже нічого не змінити.
Анатолій Котлюк Показати IP 3 Лютого 2011 11:32
Ірино боюсь твій голос залишиться "гласом вапіющого в пустині". хоча ти права. і хай би ще грабували в першій половині дня :)
UГаля Показати IP 3 Лютого 2011 12:31
Цікаво яка частка Крохмаля за "дах"
// Показати IP 3 Лютого 2011 15:36
Зиновій Пипка -ти хвора людина і твоя дебільна посмішка підтверджує мою підозру.
док Показати IP 3 Лютого 2011 16:25
ну коли зарплата 650 грн.,працюєш цілий день,і це державна робота,то сама скоро напевно піду грабити...бо інакше по-чесному в нас не заробити і не прожити...
от-так Показати IP 3 Лютого 2011 16:38
Загалом у відділенні ПриватБанку нападники пробули 43 секунди. Тому хоч і касири одразу ж натисли тривожну кнопку, правоохоронці прибули на виклик запізно.
Андрій Показати IP 3 Лютого 2011 19:25
Так тим всім банкам..Ви згадайте які відсотки ми платимо.....
delfin до Андрій Показати IP 4 Лютого 2011 23:00
Быдло оно и в Африке быдло, кто тебя просил брать....
миротворець Показати IP 4 Лютого 2011 11:58
а я ще дивуюсь як народ досі терпить цей банк-це не банк а банда законних розбійників.його давно треба з вилами розбомбити щоб не грабили наш народ.
Escorial Показати IP 4 Лютого 2011 12:32
Тепер виросте попит на встановлення броньованих кас у банках
Оля Показати IP 4 Лютого 2011 23:19
Які броньовані каси? Вони самі щось нахімічили. Тепер всю недостачу спишуть на хлопаків.
General Показати IP 5 Лютого 2011 21:31
Щодо охоронця-) - ПРИВАТБАНКУ! А для чого було міняти нормального охоронця - із досвідом!, того відділу - до речі, на дитину - яка можливо навіть неусвідомлювала всієї відповідальності яку несе, згідно переліку своїх функціональних обовязків... Крім того, перетворивши ОХОРОНЦЯ у якогось надоїдливого консультанта по користуванню Банкоматом чи Бастерміналом... Аж набридає, коли підійшовши до терміналу-підбігає до тебе охоронець і пропонує "ДОПОМОГУ", цікаво чому і для чого-))) ХІБА ЦЕ РОБОТА ОХОРОНЦЯ? - напевно банкірам "воздалось"-), скільки і як вклали в охорону - стільки й отримали прибутку-) Щодо МОЛОДИКА НА ПІДПИТКУ-))) Напевно коментуючий писав те, що траплялось із ним, оскільки коло людей, які в дійсності знають даного молодика, а їх до речі немало-), то знають - ЩО ДАНИЙ МОЛОДИК ВЗАГАЛІ "БЕЗ ШКІДЛИВИХ ЗВИЧОК". І останнє - БАНКИ! Вважаю цей узаконений ЛОХОТРОН для нашої держави зайвий, тобто не потрібен взагалі, тим більше в такому вигляді! Для прикладу-як у Радянські часи могло вистачати всього навсього одного банку!!! І скільки їх є зараз цих еее - наша мова ще непоповнилась такими красномовними словами які б могли предати й описати НАШУ БАНКІВСЬКУ СИСТЕМУ!
General Показати IP 5 Лютого 2011 21:36
Що, мій коментар додано не буде? чи Ви його відмдернізуєте до "НЄУЗНАВАЄМОСТІ" -))) Там жодного нецензурного виразу!!!
цюриць Показати IP 5 Лютого 2011 22:48
пропоную скинутись і компенсувати бідолашному привату вкрадене бабло - вони ж там такі бідні та вбогі...
den Показати IP 19 Лютого 2011 10:25
http://www.youtube.com/watch?v=F6apV9Fk_mE
незаймана Показати IP 14 Квітня 2011 12:50
скрізь страждають прості люди!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus