USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Відомі подробиці загибелі 6-річної волинянки під колесами трактора

19 Жовтня 2017 17:54
Від отриманих черепно-мозкових травм після наїзду трактора шестирічна дівчинка загинула на місці.

Про це у коментарі для Інформаційного агентства Волинські Новини розповів голова Пульмівської сільської ради Руслан Кушнір.

Нагадаємо, трагедія сталася 17 жовтня близько 8 години ранку.

За словами сільського голови, батьки цієї дівчинки живуть у селі Вільшанка, яке знаходиться за 5 кілометрів від села Пульмо, Шацького району, вони посадили дівчинку у шкільний автобус, який довозить дітей до школи, автобус зупинився біля пішохідного переходу, дівчинка вийшла та йшла позаду автобуса. Як зауважив чоловік, трактор їхав по трасі, водій помітив дитину біля узбіччя і повернув вправо, дівчинка також побігла в ту саму сторону, в результаті чого стався наїзд.

«Заднє колесо трактора наїхало на голову дівчинки, тому від отриманої черепно-мозкової травми дитина загинула на місці», - зазначив Руслан Кушнір та додав, що дівчинку поховали сьогодні.

Очільник громади розповів, що водій трактора – колишній голова колгоспу, він був тверезим та раніше ніколи не зловживав алкоголем, сім’я дівчинки також є благополучною, живе за рахунок того, що займається сільським господарством.

Як повідомив Руслан Кушнір, водія трактора затримали на 3 дні, і сьогодні мав бути суд у цій справі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus