USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Вибухи на Шрі-Ланці: загинули троє дітей найбагатшого бізнесмена Данії

22 Квітня 2019 13:54
В результаті серії вибухів на Шрі-Ланці загинули троє з чотирьох дітей мільярдера з Данії Андерса Холька Поульсена, який вважається найбагатшою людиною своєї країни.

Про це повідомляє "Європейська правда" із посиланням на Politiken.

Відомо, що Поульсен з родиною подорожував країною. Обставини загибелі дітей невідомі.

"На жаль, ми можемо це підтвердити. Ми просимо вас поважати конфіденційність і не маємо інших коментарів", - заявили в прес-службі бізнесмена.

За даними агентства Bloomberg, Поульсен є найбагатшою людиною Данії. Він є найбільшим акціонером мережі роздрібної торгівлі одягу Asos і власником таких брендів, як Jack&Jones. Він також є найбільшим приватним землевласником Шотландії.

За останніми даними, в результаті вибухів на Шрі-Ланці в неділю загинули 290 осіб, з них – 24 іноземці. Серед загиблих є п’ять громадян Великої Британії, а також громадяни Нідерландів, Португалії, США, Китаю, Туреччини, Індії.

У лікарнях перебувають близько 500 поранених, які постраждали під час восьми вибухів у готелях та церквах по всій країні. Вже відомо, що теракти скоїли сім смертників, в рамках розслідування затримали 24 людини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus