USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

З Волині депортували молдаванина

22 Червня 2018 14:11
Волинські прикордонники депортували громадянина Молдови, який «затримався» в Україні на два роки.

Про це повідомили на сторінці Міграційної Служби Волині у Фейсбуці.

У п'ятницю, 22 червня, працівники сектору організації запобігання нелегальній міграції реадмісії та видворення УДМС України у Волинській області провели процедуру примусового видворення за межі території України громадянина Республіки Молдова, який порушив правила перебування на території України.

Громадянин Молдови прибув до України у 2016 році та залишився на території Волинської області, чим порушив правила перебування в Україні.

За рішенням суду іноземця-порушника помістили до Волинського пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають в Україні.

Волинські міграційники доправили громадянина Молдови до міжнародного МППК «Мамалига» та передали прикордонникам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
чемодан і вокзал Показати IP 22 Червня 2018 21:23
А ще всіх ромів в Україні забули разом депортувати , а то обкрадають хати і магазини .... стареньких одиноких бабусь і дідусів скільки обікрали....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus