USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Затримали чоловіка із 10 кг бурштину біля кордону з Білоруссю

26 Квітня 2017 14:41
Прикордонники відділу «Вичівка» Луцького загону вчора, 25 квітня, затримали місцевого жителя, який намагався перенести в пішому порядку до Білорусі майже 10 кілограмів бурштину. Правопорушника, який в спортивній сумці ніс «сонячне каміння», охоронці рубежів затримали за 100 метрів від державного кордону за попередньо отриманою оперативною інформацією.

Про це повідомили у прес-службі відомства.

Під час подальшого з’ясування обставин встановили, що 38-річний громадянин України намагався перемістити товар до сусідньої держави за грошову винагороду.

Наразі прикордонниками направлено повідомлення до Національної поліції про виявлення кримінального правопорушення за ч.1 ст.198 (Придбання, отримання, зберігання чи збут майна, одержаного злочинним шляхом). Після складання відповідних правових документів правопорушника з вилученим бурштином передано представникам поліції для прийняття правового рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus